2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Görög Szörny brutális: szinte a büntetővonalról zsákol

Hirdetés

A Görög Szörny brutális: szinte a büntetővonalról zsákol

Szombat után vasárnap is négy mérkőzést rendeztek az NBA-rájátszásban, ahol mind a négy párharcban a vasárnapi volt az első mérkőzés – kettő viszonylag szoros lett, kettő viszont kiütéssel ért véget.

Az egyik ilyen a keleti első kiemelt Milwaukee Bucks és a Detroit Pistons meccse volt, amit Giannis Antetokounmpóék 121-86-ra nyertek meg úgy, hogy ebből 70 pontot az első félidőben dobtak, kvázi már a szünetre eldöntve a mérkőzést, hiszen két negyed után 70-43-ra vezettek. Ennek ellenére a második félidőben sem vettek nagyon vissza, és még tovább növelték az előnyüket, ami volt, hogy 43 pontot is elért, emellett pedig egy pillanatra sem voltak hátrányban.

A meccs leglátványosabb jelenete nem meglepő módon a Görög Szörnyé, vagyis Giannis Antetokounmpóé volt, aki a harmadik negyed közepén egy labdaszerzésből megindulva kis híján a büntetővonalról zsákolt.

Hirdetés

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2019/04/15/giannis_antetokounmpo_buntetovonalrol_zsakolas_nba_rajatszas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mexikó újabb győzelmével továbbjutott

Mexikó újabb győzelmével továbbjutott

A hétszeres győztes Mexikó együttese magabiztosan, 3-1-re győzte le Kanadát és ezzel a negyeddöntőbe jutott, …