2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Sport / 2 öngólt szerzett a spanyol védő, aztán véletlenül egy rendeset is

Hirdetés

2 öngólt szerzett a spanyol védő, aztán véletlenül egy rendeset is

Nem semmi meccse volt az Espanyolban futballozó Mario Hermosónak vasárnap délután: a Leganes elleni spanyol bajnokin összesen három gólban volt benne, csak ebből kettőt a saját kapujába vágott. 

A spanyol védő kálváriája azzal indult, hogy a mérkőzés 11. percében egy erősen középre lőtt labda róla pattant be az Espanyol kapujába, ezzel szerzett vezetett a hazai Leganes. 

A második félidő elején sikerült egyenlítenie a Espanyolnak, de ez nem tartott olyan nagyon sokáig, mert Guerrero a 69. percben ismét megszerezte a vezetést a Leganesnek, aztán a 82. percben ismét Hermoso lett a főszereplő. 

A védő egy kapu elé tekert labdába ért bele úgy, hogy pont elrúgta a saját kapusa elől: az eredmény egy újabb öngól, amivel már 3-1-re ment a hazai csapat. 

A slusszpoén a 88. percben jött, ugyanis Hermoso gólt szerzett, ezúttal az ellenfél kapujába, de ehhez meg nem sok köze volt. Az Espanyol ugyanis egy szabadrúgást végzett el, a labdát kiütötte ugyan a hazaiak kapusa, de pont eltalálta az ott érkező Hermosót, akiről becsorgott. 

Ezzel Hermoso beállította a végeredményt is, 3-2-re nyert a Leganes, ő pedig két öngóllal és egy góllal zárta a bajnokit. 

Forrás: https://index.hu/sport/futball/2018/01/28/leganes_espanyol_2_ongol_gyozelem/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mourinho máris beszólt Solksjaernak

Mourinho máris beszólt Solksjaernak

Négy hónapja, decemberben távozott a Manchester United kispadjáról José Mourinho. Utóda, az azóta már szerződést …