2020. január 29., szerdaMa Adél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
2020.01.29. Adél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / “Zacher Gábor a védőszentünk” – popdal készült a toxikológusról

Hirdetés

“Zacher Gábor a védőszentünk” – popdal készült a toxikológusról

A Zacher Gábor című dal az októberben megjelent porszívóznak Rocksztárok című SZ4P-nagylemezen szerepelt, a Lippai Balázs által rendezett klipet pedig most mutatták be.

A kisfilm egy lány normálisnak induló estéjét mutatja be, ami bedurvul és a detoxban végződik – csak mindezt fordítva. Itt a detoxból viszi a mentő a bulihely elé, ahonnan a biztonság őr bedobja a buliba, ott a poharakba visszahörpöli az italokat, „csík kólát” helyez el a megfelelő helyen az orrából és így tovább.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Forrás:
http://hvg.hu/elet/20191214_Es_akkor_keszult_egy_popdal_Zacher_Gaborrol_is#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2019_12_14

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kormánypárti médiafúzió: szabálytalan volt a GVH döntése

Kormánypárti médiafúzió: szabálytalan volt a GVH döntése

A közpénz a közös pénzünk. Senki sem dugdoshatja, és aki költ belőle, annak el kell …