2018. december 14., péntekMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Visszatérnek a Fekete Párduc sikerkovácsai

Hirdetés

Visszatérnek a Fekete Párduc sikerkovácsai

Igazán méltatlanul hanyagolt kifejezés a sikerkovács a sportsajtón kívül, pedig többet érdemel. Például azt, hogy Ryan Coogler rendezőre és Chadwick Boseman színészre is alkalmazzuk, akik a Marvel Fekete Párduc című szuperhősfilmjét vitték olyan sikerre, amilyenre senki nem számított igazán. Ez dollárosítva 1,3 miliárd dolláros bevételt jelent a filmnek, amiből 700 milliót Észak-Amerikában hozott össze. Ez egyébként rekord, egy Marvel-film sem keresett még ennyit hazai pályán. Persze, hogy lesz folytatás, és persze, hogy aláírt a főszereplő és a rendező is.

A premier időpontja egyelőre nem ismert, a film még csak az előkészítési fázisban van, de én 2021 előtt nem terveznék vele. Az első film az anyagi siker mellett szakmait is hozott, hiszen a kritikusok értékelték, hogy Coogler sok tekintetben szakított a képregényfilmes hagyományokkal, és nem egy tipikus Marvel-filmet rendezett. Azt sem tartják kizártnak, hogy a Fekete Párducot a legjobb filmnek járó Oscar-díjra fogják jelölni.

Coogler jelenleg a Creed 2 sajtókörútjával van elfoglalva (ezt nem rendezte, csak az executive producere volt), a következő filmje pedig a 12 dühös ember remake-je lehet, legalábbis a Variety szerint. 

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/10/12/visszaternek_a_fekete_parduc_sikerkovacsai/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Ingyenjegy jár egy koncertre a Ripost-címlapra kerülésért

Ingyenjegy jár egy koncertre a Ripost-címlapra kerülésért

A Gustav Tiger zenekar nagyon berághatott a pénteki Ripost címoldal miatt. A Facebookon az alábbi …