2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Visszatér az öt dühös nő az HBO-ra, felkészül Meryl Streep

Hirdetés

Visszatér az öt dühös nő az HBO-ra, felkészül Meryl Streep

Megérkezett az előzetese a többszörösen Golden Globe-díjas Hatalmas kis hazugságok (Big little lies) második évadjának, amelyben az előző szezon szereplői mellett (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz és Laura Dern) Meryl Streep is fontos szerepet fog kapni. A történetről egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy a kaliforniai Monterey-ben látszólag tökéletes életet élő anyák mindennapjait továbbra is behálózzák a hazugságok, és az első évadban boncolgatott gyilkosság nem marad következmények nélkül.

Az első évad Liane Moriarty bestsellerén alapult, aki eredetileg Ausztráliában képzelte el a cselekményt. Moriarty egy konkrét esetet gondolt tovább a könyvében; egy barátjától hallotta, hogy az egyik óvodából a kislányok harapásnyomokkal kerülnek haza. Moriarty elképzelte, hogy mit érezhetnek a gyerekek szülei, akik abban reménykednek, hogy nem az ő gyerekük a felelős a harapásokért. Bár mindenki először a fiúkra gyanakszik, később kiderül, hogy az előítéletek becsaptak bennünket, és lányok okozták egymásnak a sérüléseket.

A Hatalmas kis hazugságok 2-nek a magyar HBO-n és HBO Go-n június 10-én lesz a premierje.

(via CNN)

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190415_Visszater_az_ot_duhos_no_az_HBOra_felkeszul_Meryl_Streep#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Elhunyt Horváth Ádám rendező

Elhunyt Horváth Ádám rendező

Elhunyt Horváth Ádám rendező, a Kossuth-, Erkel Ferenc-díjas és Balázs Béla-díjas magyar tévérendező, a Szomszédok …