2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Új előzetes jött a Trónok Harca befejező évadáról – videó

Hirdetés

Új előzetes jött a Trónok Harca befejező évadáról – videó

Áprilisban érkezik a HBO-ra és az HBO GO-ra a Trónok Harca utolsó évada, amely mindössze 6, egyenként másfél órás epizódból fog állni. A részeket a lehető legnagyobb titokban forgatták, olyannyira, hogy az egyik színész szerint a forgatókönyveket a jelenetek leforgatása után megsemmisítették, hogy senki ne tudja kiszivárogtatni azokat.

Most az HBO egy új előzetest osztott meg a befejező évadról, amelyből sok minden ugyan nem derül ki, de az biztos, hogy tavasszal egy újabb izgalmas és konfliktusokban gazdag évadot kapunk.

Korábbi pletykák szerint egy nagy kedvenc is visszatérhet az utolsó évadban: Jon Snow Szellem nevű rémfarkasa. Az új teaserben feltűnik ugyan egy farkas, de nem tudni, hogy ezzel a készítők Szellem visszatérésére akartak-e utalni.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181207_Uj_elozetes_jott_a_Tronok_Harca_befejezo_evadarol__video#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_12_7

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Barbra Streisand nem is úgy gondolta, hogy oké molesztálni

Ahogy sejteni lehetett, máris jött a kötelező “nem is úgy gondoltam” bocsánatkérés Barbra Streisandtől, miután …