2018. december 12., szerdaMa Gabriella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.12. Gabriella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Új előzetes jött a Trónok Harca befejező évadáról – videó

Hirdetés

Új előzetes jött a Trónok Harca befejező évadáról – videó

Áprilisban érkezik a HBO-ra és az HBO GO-ra a Trónok Harca utolsó évada, amely mindössze 6, egyenként másfél órás epizódból fog állni. A részeket a lehető legnagyobb titokban forgatták, olyannyira, hogy az egyik színész szerint a forgatókönyveket a jelenetek leforgatása után megsemmisítették, hogy senki ne tudja kiszivárogtatni azokat.

Most az HBO egy új előzetest osztott meg a befejező évadról, amelyből sok minden ugyan nem derül ki, de az biztos, hogy tavasszal egy újabb izgalmas és konfliktusokban gazdag évadot kapunk.

Korábbi pletykák szerint egy nagy kedvenc is visszatérhet az utolsó évadban: Jon Snow Szellem nevű rémfarkasa. Az új teaserben feltűnik ugyan egy farkas, de nem tudni, hogy ezzel a készítők Szellem visszatérésére akartak-e utalni.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181207_Uj_elozetes_jott_a_Tronok_Harca_befejezo_evadarol__video#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_12_7

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Juliette Binoche lesz a Berlinale zsűrielnöke

Juliette Binoche lesz a Berlinale zsűrielnöke

Juliette Binoche francia színésznő lesz a zsűri elnöke a jövő évi Berlinalén, írja az MTI a berlini …