2018. december 13., csütörtökMa Luca napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.13. Luca Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Több mint 40 éve nem történt ilyen: ázsiai színésznő kapott Golden Globe-jelölést

Hirdetés

Több mint 40 éve nem történt ilyen: ázsiai színésznő kapott Golden Globe-jelölést

44 év után jelöltek újra ázsiai származású jelölt a legjobb színésznő kategóriában a Golden Globe-díjra. Mint a jelölésekről beszámoltunk, Constance Wu-t a Crazy Rich Asians című filmben nyújtott alakításáért jelölték a díjra a vígjáték/musical szekcióban, amelyre Emily Blunttal, Olivia Colmannel, Elsie Fisherrel és Charlize Theronnal együtt esélyes.

Az utolsó ázsiai származású színésznő, akit jelöltek Yvonne Elliman volt, akit 1974-ben a Jézus Krisztus Szupersztárban nyújtott alakításáért jelöltek a díjra, ő volt Mária Magdolna a filmben.

Wu most a BBC beszámolója szerint azt nyilatkozta, soha nem gondolta volna, hogy jeölést kap, ugyanis még soha nem látta, hogy ázsiai amerikai nőket jelöltek volna a díjra.

Wu jelölése mellett az is nagy szám, hogy a Crazy Rich Asians című romantikus vígjáték 25 éve az első, teljesen ázsiai szereplőgárdával készült film, amely jelölést kapott a legjobb film díjára.

Hirdetés

A film egyébként egy ázsiai amerikai nőről szól, aki elmegy meglátogatni a vőlegénye jómódú családját Szingapúrban, ahol kulturális sokkhatás éri.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181207_Tobb_mint_40_eve_nem_tortent_ilyen_azsiai_szineszno_kapott_Golden_Globejelolest#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A Facebook ereje: millióan látták Orbán feszült arcát

A Facebook ereje: millióan látták Orbán feszült arcát

A túlóratörvény elfogadásának a napján a tömeg elsősorban az utcán volt látható (az éjszakába nyúló …