2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Titokzatos filmet készített a Gravitáció rendezője

Hirdetés

Titokzatos filmet készített a Gravitáció rendezője

Kijött az új előzetes (pontosabban a teaser trailer) a kétszeres Oscar-díjas Alfonso Cuarón új filmjéhez, a Romához. Cuarón korábban olyan filmeket készített, mint Az ember gyermeke vagy a Gravitáció. Utóbbiért kapta a két Oscart, egyet a legjobb rendezésért, egyet pedig megosztva a vágásért. A Romával kapcsolatban nagyon titokzatoskodnak, annyit lehet róla tudni, hogy Mexikóban, Cuarón szülőhazájában játszódik a hetvenes években. Egy középosztálybeli család életét követhetjük benne nyomon egy éven át. A rendező annyit mondott a filmről, hogy ha ő az óceánban sodródna, akkor ez a film olyan, mint egy mentőöv, amit odahajítanak neki. Íme, ami a mentőövből egyelőre látható:

A fekete-fehér teaser trailer azt ígéri, hogy egy erőteljes víziót kapunk a szeretetről, a bátorságról, a reményről, a változásról, az otthonról. Úgy tűnik, hogy Cuarón egyáltalán nem akart a Gravitációhoz hasonló mozit csinálni, sztárok sincsenek ebben a filmben, kizárólag mexikói színészekkel forgattak.

Hirdetés

A film egyébként a Netflixre készül, de a nemzetközi premierje a Torontói Filmfesztiválon lesz szeptemberben. Online idén decemberben mutatják majd be. 

Ne maradjon le semmiről!

Forrás: https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/08/16/alfonso_cuaron_roma_teaser_trailer_netflix/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Érthetetlenül hosszú előzetest kapott a Halálos iramban spinoff

Érthetetlenül hosszú előzetest kapott a Halálos iramban spinoff

Új előzetest kapott a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Az érthetetlenül hosszú, három és fél …