2019. június 17., hétfőMa Laura napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Laura Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tesztvezetésre indult a motoros újságíró, azóta nem találják

Hirdetés

Tesztvezetésre indult a motoros újságíró, azóta nem találják

A kaliforniai hatóságok nagy erőkkel keresnek egy amerikai autóipari újságírót, aki a múlt hét óta nem adott életjelet magáról, írja a CNN.

A 44 éves David Gordon Johnson egy Honda CB1000R motorkerékpárt tesztelt az Egyesült Államok legrégebben alapított motoros lapjának, a Motorcyclist magazinnak, amikor elveszett Kaliforniában.

A szabadúszóként dolgozó újságíró utoljára múlt szerdán adott életjelet magáról, amikor egy barátjának címzett üzenetben arról írt, hogy egy patak mellett üldögél éppen, aztán hazaindul a menyasszonyához.

Hirdetés

Johnson motorját, bukósisakját és kesztyűit múlt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/06/11/david_gordon_johnson_elveszett_motoros_ujsagiro/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ön szerint imádnivalóan reagált Keanu Reeves a kérdésre, hogy milyen érzés ennyire imádnivalónak lenni?

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/06/17/on_szerint_imadnivaloan_reagalt_keanu_reeves_a_kerdesre_hogy_milyen_erzes_ennyire_imadnivalonak_lenni/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …