2019. január 22., keddMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Telefonnal is lehet rémisztő horrort forgatni

Hirdetés

Telefonnal is lehet rémisztő horrort forgatni

Nagyjából fél évvel a Logan Lucky mozikba kerülése után máris új filmmel jelentkezik Steven Soderbergh, aki korábban négy évre visszavonult. A filmes legújabb rendezése egy iPhone-nal forgott pszichológiai horror, az Unsane lesz, amihez nemrég befutott egy előzetes.

A filmben a II. Erzsébetről szóló The Crown sorozatból ismert Claire Foy alakítja a főszereplőt, aki abban a hiszemben él, hogy egy férfi megállás nélkül sztalkol utána, és aki a problémáival később egy elmegyógyintézetbe vonulva ugyanennek a férfinak a csapdájába sétál bele. Az Unsane nagy kérdése természetesen az, hogy vajon tényleg létezik ez az ember, vagy csupán a képzelet szüleménye.

Bár az Unsane lesz Soderbergh első iPhone-nal felvett filmje, a rendező a napokban már arról beszélt, hogy a jövőben csak így (mármint iPhone-nal) szeretne forgatni, ebben látja ugyanis a filmezés jövőjét. (Itt olvashatja a Sean Bakerrel készült interjúnkat, többek között az iPhone-os filmezésről.) Az Unsane március 23-án kerül majd mozikba az Egyesült Államokban, magyarországi bemutatóról nincs szó, de a tervek szerint ott leszünk a premierjén az idei berlini filmfesztiválon.

Hirdetés

Ne maradjon le semmiről!

Forrás: http://index.hu/kultur/cinematrix/2018/01/30/unsane_elozetes/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Közelebbi barátok szerint szívinfarktus okozhatta Andy Vajna halálát

Közelebbi barátok szerint szívinfarktus okozhatta Andy Vajna halálát

Hivatalosan továbbra sem tudni, miben halhatott meg a hétvégén Andy Vajna, azonban család egyik közeli …