2019. március 22., péntekMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
2019.03.22. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Sztárszínészek osztogattak zsebkönyveket a metrón, hogy ne a mobilt nyomkodják a fiatalok

Hirdetés

Sztárszínészek osztogattak zsebkönyveket a metrón, hogy ne a mobilt nyomkodják a fiatalok

Nem kis meglepetésben volt részük azoknak, akik ma reggel metróval indultak iskolába vagy a munkahelyükre: a Vígszínházban futó A Pál utcai fiúk című zenés darab két sztárja, a Nemecseket alakító Vecsei H. Miklós, valamint a Geréb szerepében látható Csapó Attila személyesen is osztogatták a POKET-könyveket a szerelvényen utazóknak.

Az akció láthatóan jól sikerült, az erről készült videós összefoglalóban látszik, mindenki örömét lelte a rendhagyó ajándékban. Ilyen könyveket árusított korábban a Madách téri Örkény Színház előtt kihelyezett automata is.

A könyvek nem csak azért különlegesek, mert okostelefon méretben készültek, a POKET missziója sem hétköznapi: kiötlői célja az, hogy a fiatalabb generáció ne csupán mobilján olvasson, hanem igenis szánjon időt kortárs és klasszikus irodalmi művekre is. A zsebkönyvekben pedig ilyen szerzemények sorakoznak.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Hirdetés

Forrás: http://hvg.hu/kultura/20180903_Sztarszineszek_osztogattak_zsebkonyveket_a_metron_hogy_ne_a_mobilt_nyomkodjak_a_fiatalok#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Magyar fotós életművéből nyílik kiállítás Rómában

Magyar fotós életművéből nyílik kiállítás Rómában

Korniss Péter a kortárs magyar fotográfia egyik meghatározó alkotója, akinek a neve az olasz közönség …