2020. január 29., szerdaMa Adél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
2020.01.29. Adél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Szomorú feladat: kiosztották Gesztesi Károly szerepeit

Hirdetés

Szomorú feladat: kiosztották Gesztesi Károly szerepeit

Tragikus hirtelenséggel halt meg január 4-én Gesztesi Károly színművész, mikor éppen a Bánfalvi Stúdió turnébuszához sietett.

A színész a Stúdió három darabjában is szerepelt, halála után pedig el kellett dönteniük, hogyan tovább. Horváth Csaba, a Stúdió rendező-producere a Borsnak mondta el, kik veszik át végül Gesztesi szerepeit:

“Kegyetlen ez a helyzet, lehetetlen úgy kezelni, hogy ne fájjon. Szinte együtt éltünk, a sok-sok utazás miatt. Mindannyian tudjuk, hogy Karcsit pótolni nem lehet. Igyekeztünk olyan kollégákat találni, akik méltón töltik be a helyét. Az előadásokat megtartjuk, őrizzük az emlékét.

Hirdetés

A Páratlan párosban Beleznay Endre, a Nicsak, ki lakik itt?! című darabban Harmath Imre, a Miniszter félrelépben pedig Németh Kristóf veszi át a szerepét.

Beleznay Endre a lapnak azt mondta, volt olyan verzió is, hogy egyáltalán nem játsszák tovább Gesztesi darabjait.

Harmath Imre pedig a gyásznak arról az aspektusáról beszélt, hogy mennyire ott érzik még az előadásokban elhunyt kollégájukat:

Minden mondat mögött a Karcsit látjuk. Szakmai, emberi becsületből, felelősségérzettel elvállalom, de amikor elkezdtem nézni a videófelvételt az előadásról, le kellett állítanom pár perc után, mert… nem ment.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20200114_Szomoru_feladat_kiosztottak_Gesztesi_Karoly_szerepeit#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A Külügyminisztérium „megértette” Bartók Imre üzenetét

A Külügyminisztérium „megértette” Bartók Imre üzenetét

Nem sokkal, egész pontosan egy nappal az után, hogy Bartók Imre visszautasította a Demeter Szilárd …