2019. március 21., csütörtökMa Benedek napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
2019.03.21. Benedek Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Steven Tyler egészségügyi problémái miatt lemondta az Aerosmith koncertjeit

Hirdetés

Steven Tyler egészségügyi problémái miatt lemondta az Aerosmith koncertjeit

Az Aerosmith helyi idő szerint kedden jelentette be: le kell mondaniuk az épp folyamatban lévő dél-amerikai turnéjuk összes hátralévő koncertjét a frontember Steven Tyler “váratlan egészségügyi problémái” miatt.

“Stevennek azonnali orvosi segítségre volt szüksége, és a doktorai szerint most nem utazhat és nem is adhat elő. remélhetőleg teljesen fel fog épülni. A kellő kezeléssel és elegendő pihenéssel hamarosan újra talpra áll majd, hogy meghódítsa a világot” – olvasható a frontember Twitter-oldalán.

Hirdetés

“Bocsánatot kérek, úgy érzem, cserben hagytalak benneteket” – írja az énekes a lemondott koncertek közönségének. “De kérlek, ne aggódjatok. Az életem nincs veszélyben, de annak érdekében, hogy a jövőben is fel tudjak lépnem, ezzel most kell megbirkóznom. Ígérem, hogy visszatérek, de sajnos az egészség nem tud várni, ezt még én sem tudom a koncertekhez igazítani. Ahogy azt mondani szokták: mi, emberek tervezünk, Isten meg röhög rajtunk.”

A lemondott koncerteket szeptember 27. és október 7. között rendezték volna.

Ne maradjon le semmiről!

Forrás: http://index.hu/kultur/zene/2017/09/27/steven_tyler_egeszsegugyi_problemai_miatt_lemondta_az_aerosmith_koncertjeit/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Budapestre jönnek a világ leghíresebb balett-táncosai

Budapestre jönnek a világ leghíresebb balett-táncosai

Hamarosan a világ számos országában vetíteni kezdik a White Crow című filmet, amely a világ …