2020. május 28., csütörtökMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Semmi jóval nem kecsegtet a Black Mirror új évadjának előzetese

Hirdetés

Semmi jóval nem kecsegtet a Black Mirror új évadjának előzetese

Ígéretes előzetes érkezett a Black Mirror ötödik évadjához: a Netflix-sorozat három új történetet mutat majd be. Az új évad a már megszokott témákkal folytatja: az emberi kapcsolatok mellett azt is boncolgatja majd, hogy a technológiai vívmányoknak köszönhetően hogyan változik az emberek privátszférája.
Az alkotók decemberben szintén nagyot dobtak a Bandersnatch nevű interaktív epizóddal, amelynek lényege, hogy a nézők dönthettek róla, hogyan haladjon tovább a cselekmény.
Az új évadban – amelyet június 5-től láthatnak majd a nézők – többek között Miley Cyrus, Anthony Mackie és Andrew Scott is szerepel majd.

Ígéretes előzetes érkezett a Black Mirror ötödik évadjához. A Netflix-sorozat három új történetet mutat majd be, és a már megszokott témákkal folytatja: az emberi kapcsolatok mellett azt is boncolgatja majd, hogy a technológiai vívmányoknak köszönhetően hogyan változik az emberek privátszférája.

Azt, hogy a Black Mirror a többi sci-fihez képest valóban vérfagyasztó hatást tud kiváltani a nézőiből, annak köszönhetjük, hogy pont egy olyan jövőben játszódnak az epizódjai, ami a saját életünkre nézve is elég közelinek tűnik

írtuk a sorozatot bemutató cikkünkben.

Az új évadban – amelyet június 5-től láthatnak majd a nézők – többek között Miley Cyrus, Anthony Mackie és Andrew Scott is szerepel majd.

Hirdetés

Az alkotók decemberben a Bandersnatch nevű interaktív epizóddal jelentkeztek, amelynek lényege, hogy a nézők dönthettek róla, hogyan haladjon tovább a cselekmény.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190515_Black_Mirror_otodik_evad_elozetes_Netflix#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hárommilliós bírságot kapott a TV2 a Tények Plusz miatt

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Több …