2019. március 22., péntekMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
2019.03.22. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 314,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 277,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Samuel L. Jackson sokatmondó fotóval húzza rajongóit

Hirdetés

Samuel L. Jackson sokatmondó fotóval húzza rajongóit

Nagyon úgy néz ki, hogy Nick Fury visszatér a vászonra a Bosszúállók: Végtelen háború kataklizmája után. Erről árulkodik ugyanis az a fotó, amit nemrég osztott meg az Instagramján.

Nemrég még a nyaraló képeit töltötte fel az internetre Olaszországból és Monacóból, aztán bejelentette, hogy vége a vakációnak. A következő képet pedig már az aktuális öltözőjében fotózta:

Back in the box!! Let the games begin.#whatittakestogetyachty

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által megosztott bejegyzés, Szept 2., 2018, időpont: 12:05 (PDT időzóna szerint)

Hirdetés

Tekintve, hogy Fury kinézetében mennyire fontos ez a bajusz-szakáll kombó, elég valószínű, hogy Jackson ismét a SHIELD ügynökét alakítja.

Vannak, akik szerint a Captain Marvel-forgatásról jelentkezett be, de annak munkálatai Louisianában júliusban befejeződtek. Ez a kép az Egyesült Királyságban készült, úgyhogy sokkal valószínűbb, hogy a Spider-Man: Far From Home című filmről van szó, amivel kapcsolatban tudni lehet, hogy Peter Parker Európába utazik.

Szó volt róla, hogy az új Pókember-filmet Csehországban is forgatják majd, de azt még nem lehet tudni, hogy Jackson is felbukkan-e Prágában. A Spider-Man: Far From Home várható bemutatója 2019 júliusa, írja az Epicstream.

Forrás: http://hvg.hu/kultura/20180903_Samuel_L_Jackson_sokatmondo_fotoval_huzza_rajongoit#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Magyar fotós életművéből nyílik kiállítás Rómában

Magyar fotós életművéből nyílik kiállítás Rómában

Korniss Péter a kortárs magyar fotográfia egyik meghatározó alkotója, akinek a neve az olasz közönség …