2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Robin Wright szerint Kevin Spacey megérdemel egy második esélyt

Hirdetés

Robin Wright szerint Kevin Spacey megérdemel egy második esélyt

Harvey Weinstein botránya nagy hullámokat kavart Hollywoodban, és több híresség találta magát abban a helyzetben, hogy felelősségre vonják “helytelen szexuális viselkedése” miatt. Voltak, akiktől a stúdiók el is határolódtak – többek között Kevin Spacey is így járt.

A zaklatási botrány ellenére Robin Wright, aki a nagy sikerű Kártyavár című sorozatban volt partnere, úgy véli, Spacey (és mindenki más) megérdemel egy második esélyt.

Úgy hiszem, minden emberi lény képes a változásra. Ebben az értelemben egy második esély jelentheti azt. Ez a növekedés.

Spaceyt a színész Anthony Rapp vádolta meg szexuális visszaéléssel, ami ráadásul akkor történt, amikor Rapp még kiskorú (14 éves) volt. Emellett a Kártyavár stábjának több tagja is “szexuális ragadozónak” nevezte Spaceyt. Amikor a botrány kipattant, a színészt kitették a Kártyavárból, Ridley Scott kivágta A világ összes pénze című filmjéből (és újraforgatta a jeleneteit Christopher Plummerrel), és a The Billionaire Boys Club című filmje bemutatóját is elhalasztották.

Hirdetés

A #MeToo mozgalom során napvilágra kerülő ügyek vádlottai közül Louis C.K. próbált meg visszatérni múlt héten, de kemény online kritikákat kapott érte.

Wright felvetése a Epicstream szerint mindenképpen elgondolkodtató: kaphatnak második esélyt a zaklatók, vagy ezután mindig viselniük kell a tetteik következményeit.

Forrás: http://hvg.hu/kultura/20180903_Robin_Wright_szerint_Kevin_Spacey_megerdemel_egy_masodik_eselyt#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Stranger Things 3.: A gyerekek megnőttek, de a szörnyek maradnak - előzetes

Stranger Things 3.: A gyerekek megnőttek, de a szörnyek maradnak – előzetes

Ez egy ilyen nap, elkényesztetnek minket a jobbnál jobb előzetesek. Kijött végre Tarantino új filmjének …