2020. május 28., csütörtökMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Robert Downey Jr. is megmondta a véleményét a Marvel-filmekről

Hirdetés

Robert Downey Jr. is megmondta a véleményét a Marvel-filmekről

A múlt héten mi is megírtuk, hogy Martin Scorsese, az amerikai filmgyártás egyik legendás rendezője kijelentette, hogy szerinte a Marvel-filmek nem filmművészeti alkotások, hanem a vidámparki szórakozáshoz hasonlóak.

Scorsese véleményére többen reagáltak, például Samuel L. Jackson, aki többek között felhívta a figyelmet arra, hogy sok olasz amerikainak sem tetszenek a filmek, amiket Scorsese róluk készít.

Most pedig a marveles Vasembert alakító Robert Downey Jr. is megszólalt az ügyben. A színész hétfőn azt mondta Howard Stern rádióműsorában, hogy tudomásul vette Scorsese véleményét.

Szerintem ez pont olyan, mint bármilyen más eset. Szükségünk van a különöző nézőpontokra, hogy közös nevezőre jussunk és továbblendüljünk.

Hirdetés

Mikor Stern felvetette, hogy szerinte  Downey Jr. túl kedves a rendezővel, a színész kifejtette: “Ez olyan, mintha azt mondanák, Howard Stern nem rádió. Semmi értelme ilyet mondani.”

Downey Jr. nem gondolja, hogy Scorsese féltékeny lenne a sikerre, és azt is elutasította, hogy megbántotta volna őt a rendező véleménye a szuperhősfilmekről, és büszke arra, milyen hatása volt a filmeknek a közönség soraiban.

Sok mindent lehet mondani arról, hogyan tették tönkre ezt a kort és a filmművészetet az ilyen műfajú filmek – és boldog vagyok, hogy része lehettem a problémának, már ha az. De ha úgy trappolsz be, mint egy vadállat, és ilyen látványosan megsemmisíted a versenyt, az azért fenomenális.

 

(Variety)

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20191009_Robert_Downey_Jr_is_megmondta_a_velemenyet_Marvelfilmekrol#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Piff, anyukám, Cylánál lappangott a kubista remekmű!

Piff, anyukám, Cylánál lappangott a kubista remekmű!

Idehaza egyetlen múzeumunkban, még a Nemzeti Galériában és a Szépművészeti Múzeumban, sincs ehhez fogható rangos …