2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Rekordnyitányt várnak a Venom című képregényfilmtől

Hirdetés

Rekordnyitányt várnak a Venom című képregényfilmtől

A Pókember-franchise új filmje, a Venom sokkal jobban érdekli a nézőket, mint azt a gyártó Sony előzetesen remélte. A film előzetesei elég megosztóak voltak, a legvérmesebb rajongók szerint a vér nélküli és az erőszakot is meglehetősen tompító adaptáció fényévekre van attól a Venomtól, ami a képregényekben létezik (a lény egy idegen szimbióta, ami egy emberi gazdatest felett átveszi a hatalmat, majd fejeket tép le, karokat szaggat ki és hasnyálmirigyet zabál reggelire).

A főszereplő Tom Hardy viszont nem nagyon motyog az előzetesben, így ebből a szempontból máris beljebb vagyunk, és ugyan a GCI néhol kifejezetten béna, Venom pont annyira undorító, amilyennek lennie kell. Az előzetes becslések 30, majd 50 millió dolláros nyitányról szóltak, ami remek lenne a Sonynak, a Pro Box Office nevű cég felmérése szerint viszont akár a 85 millió dollárt is elérheti.

Ha a 85 kissé meredeknek is tűnik, az 55-60 millió simán elképzelhető, ami azt jelentené, hogy a Venom megdönti a Gravitáció rekordját a legjobb októberi nyitóhétvégét tekintve, ami jelenleg 55,8 millió dollár.

Hirdetés

Forrás: https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/08/17/rekordnyitanyt_varnak_a_venom_cimu_kepregenyfilmtol/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Érthetetlenül hosszú előzetest kapott a Halálos iramban spinoff

Érthetetlenül hosszú előzetest kapott a Halálos iramban spinoff

Új előzetest kapott a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Az érthetetlenül hosszú, három és fél …