2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Regény készült Böjte Csaba gyermekotthonáról

Hirdetés

Regény készült Böjte Csaba gyermekotthonáról

Befogadlak, elfogadlak, elengedlek címmel regény íródott Böjte Csaba dévai gyermekotthonáról. A szerző, Nagyfalusi Éva nyolc éve dolgozik nevelőként Csaba testvér gyerekotthonában, saját élményei alapján írta a könyvet.

“Gyakran emlegettük, hogy tíz regényt is tudnánk írni az életünkről, annyi minden történik a gyerekekkel nap mint nap. A magyarországi támogatóknak köszönetképpen, illetve a januárban 60-dik születésnapját ünneplő Csaba testvér tiszteletére született meg végül a regényem” – mondta.

Hirdetés

A történet szerint Böjte Csaba dévai gyermekotthonába egy új fiú érkezik, Hunor. Éva nevelő fogadja be a szociális családjába, ahol további hét fiú nevelkedik. Éva igyekszik elfogadni a fiút minden csínytevésével. Az iskolaév végével mégis elérkezik a nap, amikor el kell engednie. 

Böjte Csaba 1992 óta dolgozik a kirekesztett gyerekek védelmében. A Dévai Szent Ferenc Alapítvány létrehozásával 62 helyszínen, közel 2200 gyerek számára nyújtott segítséget. Korábban megkapta az Európai Polgár Díjat.

Forrás:
https://index.hu/kultur/2018/12/06/nagyfalusi_eva_bojte_csaba_devai_gyerekotthon_regeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tyler, the Creator visszatérhet az Egyesült Királyságba

Négy év után visszatérhet az Egyesült Királyságba az Odd Future-alapító amerikai rapper, Tyler, the Creator, …