2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Percek alatt elkelt minden jegy Ariana Grande manchesteri koncertjére

Hirdetés

Percek alatt elkelt minden jegy Ariana Grande manchesteri koncertjére

Mindössze hat perc alatt elfogyott az összes jegy Ariana Grande manchesteri jótékonysági koncertjére, amelyet a fiatal énekesnő a májusi fellépésének végén elkövetett merénylet áldozatai emlékére, valamint a sérültek megsegítésére szervezett.

A One Love Manchester nevű, nagyszabású koncertet június 4-én, vasárnap, tartják az Old Trafford krikettstadionban, ahol Grande mellett fellép a Coldplay, Katy Perry, Justin Bieber, Pharrell Williams, Usher, a Black Eyed Peas, a Take That és Niall Horan a One Directionből.

A jegyértékesítés csütörtök délelőtt tízkor kezdődött, a One Love Manchester szervezői pedig 11 perccel később már be is jelentették a Twitteren, hogy kevesebb mint hat perc alatt valamennyi jegy elkelt. A koncert szervezői legalább kétmillió fontnyi (több mint 700 millió forintnyi) bevételre számítanak, az összeggel az életben maradt áldozatokat és a merényletben érintett családokat segítenék.

Hirdetés

A vasárnapi koncertre a május 22-én tartott, tragikus véget ért koncert túlélői ingyenesen kaphattak belépőt, a többiek pedig 40 fontért (kb. 14 ezer forint) válthattak jegyet. A koncertet a BBC is közvetíti, és online is lehet majd nézni. Ez lesz az első alkalom, hogy a tinisztár a múlt hétfői fellépés után újra a színpadra áll.

Ariana Grande májusi koncertjének végén,  helyi idő szerint este fél 11 után, öngyilkos merénylet történt az aréna kijáratánál, amelyben 22-en életüket vesztették, sokan pedig megsérültek. Az áldozatok többségben tizenéves lányok voltak, a halálos áldozatok legfiatalabbika egy nyolcéves kislány.

Ne maradjon le semmiről!

Forrás: http://index.hu/kultur/zene/2017/06/01/percek_alatt_elkelt_minden_jegy_ariana_grande_manchesteri_koncertjere/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Te jó ég, vibrátor van egy reklámban!

Te jó ég, vibrátor van egy reklámban!

Április óta bele lehet futni az interneten egy új IKEA-reklámba, ami a felületes szemlélő számára teljesen …