2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Paranoid személyiségzavarban szenved Pásztor Anna zaklatója

Hirdetés

Paranoid személyiségzavarban szenved Pásztor Anna zaklatója

Korábban már beszámoltunk róla, hogy vádat emelt az ügyészség az Anna and The Barbies énekesnőjét, Pásztor Annát zaklató 40 éves férfi ellen, akinek az elmeorvos szerint szakember segítségére lenne szüksége.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság most a közleményében azt írta, az elsőfokú ítélet kihirdetéséig fenntartják a férfi előzetes letartóztatását, a vádiratban pedig az szerepel, hogy a férfi először 2017 novemberében a személyes Facebook-profilján keresztül vette fel a kapcsolatot az énekesnővel, 2018 februárjától pedig naponta többször is zavaró, a sértett mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozó, negatív és nyomasztó hangvételű üzeneteket küldött neki.

Amikor az énekesnő kilátásba helyezte a vádlott profiljának letiltását, a férfi egy üzenetében azt sugallta, hogy ebben az esetben a viszonzatlan szerelme miatt bosszút áll. Miután Pásztor Anna letiltotta a vádlott profilját, a férfi új profilt hozott létre, amelyről az egyre tolakodóbb és fenyegetőbb üzenetek küldözgetését folytatta. Végül idén júliusban egy ismerőse profiljáról küldött egy olyan üzenetet az énekesnőnek, amelyben kegyelemdöfést emlegetett, sugallva, hogy viszonzatlan szerelme miatt a sértettel szemben erőszakot fog alkalmazni, majd az üzenet végén közölte, hogy ott lesz a Budapest Parkban, vagyis az Anna and The Barbies következő koncertjén.

Itt végül a biztonsági szolgálat a rendelkezésére bocsátott fénykép alapján felismerte, majd feltartóztatta a férfit és értesítette a rendőrséget.

Hirdetés

A bíróság most azt írja, 

a férfi, ahogy a cselekmény elkövetésekor, úgy jelenleg is kóros elmeállapotban, paranoid személyiségzavarban szenved.

Kóros elmeállapota pedig közepes fokban korlátozta a cselekménye következményeinek felismerésében.

A bíróság most úgy döntött, hogy az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatának kihirdetéséig fenntartják a férfi előzetes letartóztatását, mert fennáll egyrészt a bűnismétlés veszélye, másrészt az is, hogy akár a megkísérelt vagy előkészített bűncselekményt véghezvinné. A bíróság végzése nem jogerős.

Forrás:
http://hvg.hu/elet/20181207_Paranoid_szemelyisegzavarban_szenved_Pasztor_Anna_zaklatoja#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Barbra Streisand nem is úgy gondolta, hogy oké molesztálni

Ahogy sejteni lehetett, máris jött a kötelező “nem is úgy gondoltam” bocsánatkérés Barbra Streisandtől, miután …