2020. május 28., csütörtökMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Öreg Picard nem vén Picard

Hirdetés

Öreg Picard nem vén Picard

A Star Trek-univerzum legújabb leágazásának második előzetese engem akkor vett meg kilóra, amikor Jean-Luc Picard kapitány, a Star Trek Enterprise űrhajó legendás kapitánya a Star Trek: Új nemzedék című sorozatból kénytelen valami nyikhajnak lebetűzni a nevét a Csillagflotta főhadiszállásának portáján, mert már a kutya sem emlékszik arra, ki ő.

A nálunk is elérhető Amazon Prime Videóra január 24-én érkező Star Trek: Picard (az USA-ban a Star Trek: Discoveryhez hasonlóan a CBS All Access vetíti) egy merőben más sorozatnak tűnik, mint amit eddig megszokhattunk a Star Trek franchise-tól (hét volt eddig), egyrészt azért, mert itt egyértelműen nem a felfedezésen lesz a hangsúly, másrészt a főszereplő Patrick Stewart kora (79 éves) miatt az akciókontent is minimális lesz – a főhős részéről mindenképpen.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/10/09/oreg_picard_nem_ven_picard/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Piff, anyukám, Cylánál lappangott a kubista remekmű!

Piff, anyukám, Cylánál lappangott a kubista remekmű!

Idehaza egyetlen múzeumunkban, még a Nemzeti Galériában és a Szépművészeti Múzeumban, sincs ehhez fogható rangos …