2019. május 23., csütörtökMa Dezső napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.23. Dezső Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nyitott házasság ihlette a Wonder Womant

Hirdetés

Nyitott házasság ihlette a Wonder Womant

“A Wonder Woman-filmek olyanok, mint a buszok: évmilliókat vársz rájuk, aztán kettő jön egyszerre” – írta viccesen az egyik kommentelő az október végén mozikba kerülő Professor Marston & the Wonder Women előzetese alatt. A film a képregényhőst megálmodó dr. William Marstonról és két múzsájáról szól.

A Harvardon végzett amerikai pszichológus részt vett a modern hazugságvizsgáló fejlesztésében, a második világháború évei alatt, 1941-ben, pedig megteremtette Wonder Womant. A képregényhős alakjára a felesége, Elizabeth, valamint az az Olive Byrne volt a legnagyobb hatással, aki előtt a házaspár megnyitotta a párkapcsolatát.

Az izgalmas szerelmi felállásról szóló filmben az álnéven alkotó Marstont (a képregényeken: Charles Moulton) Luke Evans alakítja, akit például Az ismeretlen Drakulából, valamint A szépség és a szörnyetegből lehet ismerni, a feleségét a Christine-ben és a Vicky Cristina Barcelona című Woody Allen-filmben remekelő Rebecca Hall játssza, közös partnerüket pedig a Neon démon Gigije, illetve A sötét ötven árnyalata Leilája, azaz Bella Heathcote testesíti meg.

Hirdetés

A filmet Angela Robinson rendezte, ő írta a forgatókönyvet is, rendezőként pedig jegyez például egy True Blood részt. A szerelmi háromszöget és Wonder Woman születését feldolgozó történethez végre előzetes is érkezett:

A Professor Marston & the Wonder Women október 27-én kerül majd az amerikai mozikba, a nyár elején bemutatott Wonder Woman-filmről pedig itt írtunk részletesebben.

Ne maradjon le semmiről!

Forrás: http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/07/19/professor_marston_the_wonder_women_elozetes_trailer/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kőkemény nők a Terminátor: Sötét végzet első előzetesében

Kőkemény nők a Terminátor: Sötét végzet első előzetesében

Kijött az első előzetes a hatodik Terminátor filmhez, a Terminátor: Sötét végzethez. A kétperces, CGI-ban …