2020. május 28., csütörtökMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nincs menekvés: film készül a Sex Pistolsról is

Hirdetés

Nincs menekvés: film készül a Sex Pistolsról is

A  Freddie Mercury életét feldolgozó Bohém rapszódia óriási sikere után minden idők egyik legnagyobb hatású punkzenekaráról, a Sex Pistolsról is játékfilm készülhet a közeljövőben.

Az NME híre szerint a brit Starlight Films már hozzá is látott a film előkészítéséhez, hamarosan megkezdődik a casting, és már elképzeléseik is vannak arról, hogy kiket látnának szívesen a film főszerepeiben – ám ezek egyelőre persze nem publikusak.

Ayesha Plunkett producer és forgatókönyvíró elmondta: a Bohém rapszódia mozis bevételei győzték meg őket arról, hogy mozivászonra vigyék a Sex Pistols történetét, a számok ugyanis egyértelműen igazolják, hogy a közönségnek mekkora igénye van a zenés játékfilmekre.

Hirdetés

Malcolm McLaren, Steve Jones, Johnny Rotten (John Lydon), Glen Matlock és Paul Cook. (1976)

Malcolm McLaren, Steve Jones, Johnny Rotten (John Lydon), Glen Matlock és Paul Cook. (1976)

Fotó: R. Jones / Getty Images Hungary

A filmnek egyébként nem a Sex Pistols tagjai lesznek a főszereplői, hanem a zenekar menedzsere, Malcolm McLaren és barátnője, a később divattervezőként világhírűvé váló Vivienne Westwood – rajtuk keresztül mutatják majd be Johnny Rottenék és az éledező punkmozgalom történetét.

A pár először Let It Rock néven nyitott butikot a hetvenes években, ahol <a href="//index.hu/nagykep/2016/11/01/neha_egy_kis_eroszak_neha_hanyas_a_szonyegen/" id="hyperlink_e1862b864502f7a827c690f9a94086a1" target="_self" title="Néha egy kis erőszak, néha hányás a szőnyegen" data-recommendation="bekezdes_utan" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/03/25/sex_pistols_film_starlight_films/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hárommilliós bírságot kapott a TV2 a Tények Plusz miatt

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Több …