2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Nesze semmi fogd meg jól-teasert kapott Guy Richie Aladdinja

Hirdetés

Nesze semmi fogd meg jól-teasert kapott Guy Richie Aladdinja

A Disney folytatja a nagy animációs klasszikusok élőszereplős átdolgozását, és a Hamupipőke, a Szépség és a szörnyeteg, illetve a remek Dzsungel könyve után jövőre érkezik az Aladdin, amit rajzfilmben és videójátékban is imádtunk. Az 1992-es film egyébként 504 millió dollárt termelt világszerte, és biztos van valami kalkulátor, ami megmondja, hogy ez ma mennyi lenne, hát, gondolom, jó sok. Nem véletlenül költ el rá a stúdió vagy 150 millió dollárt (meg az apró), na. Ja, és ilyen lesz:

A főszereplője Mena Massoud lesz, ő alakítja a piti tolvaj utcakölyköt, Naomi Scott lesz a csaja, Jasmine, Will Smith kapta meg a dzsinn szerepét, akinek az eredetiben Robin Williams kölcsönözte a hangját zseniálisan, Marwan Kenzari pedig Jafar, a rossz arc karakterét hozza majd. További szerepekben Billy Magnussen és Nasim Pedrad is feltűnik majd a május 24-én bemutatásra kerülő filmben, amit Guy Richie rendezett.

Van még előkészítés/forgatás alatt ilyen remake, hogyne lenne, az elefántos Dumbo és az oroszlános Oroszlánkirály is jön majd valamikor.

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/10/12/nesze_semmi_fogd_meg_jol_teasert_kapott_guy_richie_aladdinja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tévésorozatot csinálnának A partból

Tévésorozatot csinálnának A partból

Jövőre lesz 20 éve, hogy megjelent A part című film Leonardo DiCaprio főszereplésével és a …