2020. február 21., péntekMa Eleonóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2020.02.21. Eleonóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Mostantól úgy kell csinálni a dolgokat, ahogy Jennifer Aniston akarja

Hirdetés

Mostantól úgy kell csinálni a dolgokat, ahogy Jennifer Aniston akarja

A tervek szerint legalább öt sorozattal fog indulni idén ősszel az Apple saját készítésű streamingszolgáltatása, az Apple TV+, és a legnagyobb dobás valószínűleg a The Morning Show című, tízrészes dráma lesz, amihez most jött is előzetes.

Hirdetés

A The Morning Show a címéhez hűen egy reggeli tévéműsorról fog szólni, pontosabban annak a gyártóiről és műsorvezetőiről. Steve Carrell játssza azt a műsorvezetőt, akit – feltehetőleg szexuális zaklatás miatt – kipaterolnak, a helyére érkező Reese Witherspoon pedig nem fogja megkönnyíteni a műsorban maradt társa, Jennifer Aniston dolgát. A három sztár mellett olyanok tűnnek fel még a sorozatban, mint Billy Crudup, illetve Mark Duplass.

A The Morning Show készítői között olyanok […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/08/19/the_morning_show_sorozat_elozetes_jennifer_aniston_apple_tv/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyilkossági ügyben kezd nyomozni a fiatal Sigmund Freud

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek. Feliratkozom! Sorozatot …