2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Most már tényleg folytatódik az Amerikába jöttem

Hirdetés

Most már tényleg folytatódik az Amerikába jöttem

Folytatódik Eddie Murphy 1988-as vígjátéka. az Amerikába jöttem, a rendezői székben pedig Craig Brewer (Hustle & Flow) fog ülni, írja a Rolling Stone.

A vígjáték folytatását egyszer már bejelentették, 2017-ben még úgy volt, hogy Jonathan Levine (Fifti-fifti) fogja rendezni, de ezek szerint az a változat kútba esett. Nem ez az egyetlen Murphy-folytatás, amiből nem lett semmi, 2011-ben a Beverly Hills-i zsaru negyedik része sem valósult meg.

Az Entertainment Weekly szerint a második rész arról fog szólni, hogy az első részben megismert Akeem herceg visszatér New York-ba, hogy felkeresse a régóta elveszett fiát, a zamundai trón örökösét.

Hirdetés

A rendező Brewer és Murphy ezek szerint jól dolgoznak együtt, a Dolemite Is My Name című életrajzi filmet is közösen készítették, ez egy hetvenes évekbeli színész és komikusról, Rudy Ray Moore-ról fog szólni, és idén érkezhet.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/01/12/amerikaba_jottem_2_eddie_murphy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Gigantikus, lebomló festményt festettek az Eiffel-torony lábához

Gigantikus, lebomló festményt festettek az Eiffel-torony lábához

Egymásba kulcsolódó kezek sorát ábrázolja az a hatalmas festmény, amelyet a Mars-mező gyepére festett egy, …