2019. július 23., keddMa Lenke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.23. Lenke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Miley Cyrusszal jön a Black Mirror ötödik évada

Hirdetés

Miley Cyrusszal jön a Black Mirror ötödik évada

Ezúttal három részt kapunk a brit sorozatból, amiben az a pláne, hogy a technológiai fejlődést és annak hatásait képes a lehető legpesszimistábban prezentálni, és kvázi az az üzenete, hogy ebbe a sok kütyübe és ez egymástól való elidegenedésbe úgyis belehalunk. Ebből kapunk újabb adagot június 5-én a Netflixen. Ilyet:

A sorozat egy Charlie Brooker nevű angol író gyermeke, először 2011-ben került képernyőre. Az első két évad úgy ahogy volt, tökéletesre sikeredett, kétszer három részt kaptunk, kimunkált, átgondolt történeteket, remek szereposztással és megvalósítással. A Netflix 2015-ben igazolta le Brookert és menten 12 részt kért a sorozatból, amit két hatrészes évadban adtak le 2016-ban és 2017-ben.

Tavaly decemberben az egész világ azt hitte, hogy jön az ötödik évad, erre kijött egy Bandersnatch című film, aminek cselekéményét a néző irányíthatta bizonyos korlátokon belül, azaz voltak pontok a történetben, ahol ki lehetett választani, hogyan legyen a tovább. Ez nem az ötödik évad volt persze, az majd csak most nyáron jön, hálistennek három részben, remélhetőleg az első két […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/05/15/miley_cyrusszal_jon_a_black_mirror_otodik_evada/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Légrádi Gergely: A ma emberének emlékek helyett mobiltelefonja van

Légrádi Gergely: A ma emberének emlékek helyett mobiltelefonja van

hvg.hu: Egy ügyvédi iroda vezetőjeként mi vitte az írás felé? Légrádi Gergely: Humán beállítottságom révén …