2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Miley Cyrusszal jön a Black Mirror ötödik évada

Hirdetés

Miley Cyrusszal jön a Black Mirror ötödik évada

Ezúttal három részt kapunk a brit sorozatból, amiben az a pláne, hogy a technológiai fejlődést és annak hatásait képes a lehető legpesszimistábban prezentálni, és kvázi az az üzenete, hogy ebbe a sok kütyübe és ez egymástól való elidegenedésbe úgyis belehalunk. Ebből kapunk újabb adagot június 5-én a Netflixen. Ilyet:

A sorozat egy Charlie Brooker nevű angol író gyermeke, először 2011-ben került képernyőre. Az első két évad úgy ahogy volt, tökéletesre sikeredett, kétszer három részt kaptunk, kimunkált, átgondolt történeteket, remek szereposztással és megvalósítással. A Netflix 2015-ben igazolta le Brookert és menten 12 részt kért a sorozatból, amit két hatrészes évadban adtak le 2016-ban és 2017-ben.

Tavaly decemberben az egész világ azt hitte, hogy jön az ötödik évad, erre kijött egy Bandersnatch című film, aminek cselekéményét a néző irányíthatta bizonyos korlátokon belül, azaz voltak pontok a történetben, ahol ki lehetett választani, hogyan legyen a tovább. Ez nem az ötödik évad volt persze, az majd csak most nyáron jön, hálistennek három részben, remélhetőleg az első két […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/05/15/miley_cyrusszal_jon_a_black_mirror_otodik_evada/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 22 ezer dollárért kelt el egy papírtányér, amelyre Kurt Cobain felírt egy setlistet

22 ezer dollárért kelt el egy papírtányér, amelyre Kurt Cobain felírt egy setlistet

Színes-híresség-zene-aukció-USA Tízszeres áron kelt el egy papírtányér, melyre Kurt Cobain írt egy koncert előtt New …