2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Megható posztban búcsúzik Emilia Clarke a Trónok harcától

Hirdetés

Megható posztban búcsúzik Emilia Clarke a Trónok harcától

Megtalálni a megfelelő szavakat ehhez a bejegyzéshez nem könnyű, mivel a szavak annyira kevesek hozzá, hogy elmondjam, mit jelentett nekem Dany és ez a sorozat.
Clarke kifejtette, hogy a Sárkányok anyja-fejezet az egész felnőtt életét lefedte, és hogy a szerep nőként, színészként és emberként is rengeteget formált rajta.
A Trónok Harca Daeneryse ezután arról írt, mennyire hálás a rajongóknak a folyamatos figyelemért. “Nélkületek mi sem vagyunk” – zárta bejegyzését Clarke.Hamarosan

Hamarosan véget ér egy korszak, utolsó epizódjához érkezett a Trónok harca. A sorozat szereplői már napok óta búcsúzkodnak az Instagramon, most Emilia Clarke osztott meg néhány gondolatot a rajongókkal.

Nem könnyű megtalálni a megfelelő szavakat ehhez a bejegyzéshez, mivel azok nagyon kevesek hozzá, hogy elmondjam, mit jelentett nekem Dany és ez a sorozat

– kezdte Clarke.

A Trónok harca Daeneryse kifejtette, hogy a Sárkányok anyja-fejezet az egész felnőtt életét lefedte, és hogy a szerep nőként, színészként és emberként is rengeteget formált rajta.

Clarke ezután arról írt, mennyire hálás a rajongóknak a folyamatos figyelemért. “Nélkületek mi sem vagyunk” – írta a színésznő.

 

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190519_Emilia_Clarke_Tronok_harca_sorozat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas sláger a könyv, ami tele van tamponokkal

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/06/24/hatalmas_slager_a_konyv_ami_tele_van_tamponokkal/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …