2019. január 16., szerdaMa Gusztáv napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
2019.01.16. Gusztáv Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 285,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Meghalt Jessica Falkholt, a kómában tartott színésznő

Hirdetés

Meghalt Jessica Falkholt, a kómában tartott színésznő

Egy nappal a családtagjai temetése után lekapcsolták a lélegeztetőgépről az autóbalesete után kómában fekvő Jessica Falkholt ausztrál színésznőt, írja a BBC az ausztrál sajtóban megjelent információk nyomán.

Jessica Falkholt

Jessica Falkholt

Jessica Falkholt színésznő karácsonykor, december 26-án, szenvedett autóbalesetet Ausztrália Új-Dél-Wales államában. A balesetben a színésznő két szülője, a lánytestvére és az autó sofőrje is meghalt.

A két szülő a helyszínen azonnal életét vesztette, a lánytestvér pedig három nappal később halt meg a kórházban. A 29 éves színésznőt a baleset után még két hétig kómában tartották, majd az életben maradt családtagok kérésére végül lekapcsolták a lélegeztetőgépről.

Hirdetés

Jessica Falkholt szerepelt az Otthonunk és a Behajtók című sorozatokban, valamint az elvileg idén mozikba kerülő Harmony forgatásán is részt vett a Háborgó mélységből és a Romper Stomperből ismert Jacqueline McKenzie mellett.

Az ausztrál rendőrség még mindig nyomoz a baleset ügyében, a karambolban a másik autó 50 éves sofőrje is meghalt.

Forrás: https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/01/11/meghalt_jessica_falkholt/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két év felfüggesztettet kapott, mert internetről, illegálisan terjesztett tévéműsort

Megszületett az első olyan hazai jogerős büntető ítélet, amit tévécsatornák tartalmához kapcsolódó szerzői jogok megsértése …