2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Magyarországra jön Rick Astley

Hirdetés

Magyarországra jön Rick Astley

A nyolcvanas évek életérzéséhez úgy tartozott hozzá Risk Astley slágere, mint a farmerdzseki vagy a melírozott tincsek. Astley bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is, mivel ő lett az első férfi szólista, akinek az első nyolc kislemeze mind a toplista tetejére került. A hirtelen jött siker után hamar, mindössze 27 évesen döntött úgy, hogy visszavonul, és idejét a családjának szenteli.

 

Két évtizeddel azután, hogy először berobbant a zenei világba, ismét visszatért: a 2000-es években válogatásalbumokkal jelentkezett, majd az MTV Europe Music Awardson 2008-ban “Minden idők legjobb előadója” díjjal jutalmazták.

2016-ban UK Top 1 helyezést ért el a születésnapját ünneplő 50 című albuma, amely hosszú időn keresztül vezette a brit albumeladási listákat, és 12 milliós megtekintést ért el YouTube-on.

Hirdetés

2018-ban ismét új albummal jelentkezett, a Beautiful Life tizenkét számát egytől egyig maga Astley írta, hangszerelte és játszotta fel.

 

Idén a magyar közönség is ízelítőt kap az örök sztár megújult stílusának varázsából: augusztus 3-án, szombaton Rick Astley kifinomult soul hangzását élvezhetik a rajongók a Paloznaki Jazzpikniken.

A fesztivál nagyszínpadának ezzel teljes lett a fellépői sora. Augusztus 1-jén a The Jacksons jegyzi a nyitóeseményt, őket követi a Peet Project. Augusztus 2-án a The Brand New Heavies, Little G Weevil és a Silhouette & Vinx ad koncertet, a szombati záróesten, augusztus 3-án Rick Astley mellett Maceo Parker és Adani&Wolf lép színpadra. (A program bővebben itt olvasható.)

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190325_Magyarorszagra_jon_Rick_Astley#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Miért imádták a magyarok Kovács Margitot?

Miért imádták a magyarok Kovács Margitot?

Ő nagyon hálás azért, hogy 1956 után nem agitálták őt erőszakosan be a pártba, és …