2018. december 12., szerdaMa Gabriella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.12. Gabriella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Leslie Mandoki nagyon ért a politikához

Hirdetés

Leslie Mandoki nagyon ért a politikához

A Fidesz politikáját erősítheti az európai színtéren a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke – értékelte a német kereszténydemokratáknál történt változásokat a Németországban élő Leslie Mandoki a köztévének.

A zenész a CDU hamburgi tisztújító kongresszusán elmondta, Annegret Kramp-Karrenbauer, az új elnök garanciát jelent arra, hogy a párt újra a nemzetek Európájának elvét erősíti majd, és hangsúlyozta, hogy „az eredmény nagyon pozitív a magyar népnek”. A politikai eszmefuttatást azzal folytatta, hogy a visegrádi országcsoport ma Európa második legnagyobb gazdasági hatalma, és nem hiszi, bárki támadni merné a közösséget.

„Szerintem Helmut Kohl Európáját fogjuk látni, ami nagyon pozitív lenne, ahol az összes állam, a nemzetek, a nemzeti állam erősödik, s mindenki a sajátosságait hozza be a közösségbe” – mondta.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181208_Leslie_Mandoki_nagyon_ert_a_politikahoz#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Juliette Binoche lesz a Berlinale zsűrielnöke

Juliette Binoche lesz a Berlinale zsűrielnöke

Juliette Binoche francia színésznő lesz a zsűri elnöke a jövő évi Berlinalén, írja az MTI a berlini …