2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Leslie Mandoki nagyon ért a politikához

Hirdetés

Leslie Mandoki nagyon ért a politikához

A Fidesz politikáját erősítheti az európai színtéren a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke – értékelte a német kereszténydemokratáknál történt változásokat a Németországban élő Leslie Mandoki a köztévének.

A zenész a CDU hamburgi tisztújító kongresszusán elmondta, Annegret Kramp-Karrenbauer, az új elnök garanciát jelent arra, hogy a párt újra a nemzetek Európájának elvét erősíti majd, és hangsúlyozta, hogy „az eredmény nagyon pozitív a magyar népnek”. A politikai eszmefuttatást azzal folytatta, hogy a visegrádi országcsoport ma Európa második legnagyobb gazdasági hatalma, és nem hiszi, bárki támadni merné a közösséget.

„Szerintem Helmut Kohl Európáját fogjuk látni, ami nagyon pozitív lenne, ahol az összes állam, a nemzetek, a nemzeti állam erősödik, s mindenki a sajátosságait hozza be a közösségbe” – mondta.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181208_Leslie_Mandoki_nagyon_ert_a_politikahoz#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Barbra Streisand nem is úgy gondolta, hogy oké molesztálni

Ahogy sejteni lehetett, máris jött a kötelező “nem is úgy gondoltam” bocsánatkérés Barbra Streisandtől, miután …