2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Látott már szobába besurranó dinoszauruszt?

Hirdetés

Látott már szobába besurranó dinoszauruszt?

Hamarosan játsszák a mozik a Jurassic World: Bukott birodalmat, amihez kijött az utolsó előzetes is. Ebben többek között megcsodálhatjuk, hogy Chris Pratt milyen ügyesen ugrik el egy hatalmasra tárt dínószáj elől, és milyen remekül tud bébidínókat idomítani. Na jó, ez utóbbi nem sikerült neki, de nem az ő hibája volt. Az is kiderül, hogy ezúttal nemcsak a dínóparkos szigeten fog játszódni a film, mert a gonoszok elviszik a dínókat a nagyvárosba, és lesz nagy, gonosz, mutánsdínó is. Az előzetes legviccesebb része egyértelműen a hálószobába belopakodó dínó. Igen, egy dinoszaurusz, amelyik besurran egy szobába.

A film a 2015-ös, Jurassic World néven rebootolt Jurassic Park folytatása, egyben egy új trilógia második darabja. Az első rész nem várt sikert hozott, 150 millió dolláros költségvetésből készült, és világszerte 1,6 milliárd dollárt termelt a gyártó Universalnak. (Az Index kritikáját a filmről itt lehet elolvasni.)

Hirdetés

Időközben rendezőt váltottak, az előző részt még Colin Trevorrow készítette, aki azóta hatalmasat bukott a The Book of Henry-vel. A folytatást a barcelonai  J.A. Bayona  rendezi, aki a Szólít a szörnyet, A lehetetlent és a szívszorító Az árvaházat készítette. Bayona eredetileg a Z világháború folytatását rendezte volna, de a Paramount nem tudta rávenni, hogy maradjon a kaotikusan induló projektben.

Pratt mellett a folytatásban Jeff Goldblumot  és  Bryce Dallas Howardot is láthatjuk majd.  A magyar bemutató június 7-én lesz. 

Ne maradjon le semmiről!

Forrás: https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/04/19/jurassic_world_2_elozetes_trailer/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Miért imádták a magyarok Kovács Margitot?

Miért imádták a magyarok Kovács Margitot?

Ő nagyon hálás azért, hogy 1956 után nem agitálták őt erőszakosan be a pártba, és …