2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kulka János: „Nehéz volt, nagyon elfáradtam közben, de megérte”

Hirdetés

Kulka János: „Nehéz volt, nagyon elfáradtam közben, de megérte”

A sztrókja után egy közel két és fél éves kényszerpihenő után tért vissza a filmvászonra Kulka János. A színész Ujj Mészáros Károly X – A rendszerből törölve című új filmjében kapott szerepet, ezzel kapcsolatban nyilatkozott a Blikknek a film díszbemutatóján. Kulka több jelenetben is látható, fontos karaktert kapott, aki azonban nem szólal meg.

A színész a Blikknek azt mondta, végre jól érzi magát, boldog, hogy újra egy ilyen kitűnő produkcióban szerepelhetett, de a forgatás azért így is nagyon megviselte: „Remek volt együtt dolgozni Károllyal és az egész stábbal, nagyon szerettem, igazi kihívást jelentett nekem. Boldog vagyok.” Kulka hozzátette, bár nem kellett beszélni, rengeteg energiát igényelt a sztrókja után, hogy megformálja a karaktert, minden jelenet ugyanis komoly fizikai igénybevételnek tette ki a színészt.

„Nehéz volt, nagyon elfáradtam közben, de megérte” – lelkesedett Kulka.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181026_Kulka_Janos_Nehez_volt_nagyon_elfaradtam_kozben_de_megerte#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_10_26

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tyler, the Creator visszatérhet az Egyesült Királyságba

Négy év után visszatérhet az Egyesült Királyságba az Odd Future-alapító amerikai rapper, Tyler, the Creator, …