2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Köszönöm szépen, végülis az életet

Hirdetés

Köszönöm szépen, végülis az életet

Tíz éves jubileumára készül Odett, anyák napjára új dallal jelentkezik, amelynek címe:  Látsz még. Ősszel jön az új album is, melyet október 21-én az A38 Hajón mutatnak majd be, ez azért is különleges alkalom, mert tíz évvel ezelőtt épp ezen a napon jelent meg első lemeze is, a Pontos.

A Látsz még klipjét Odett rajongói készítették, Rónai Domonkos rendező, vágó segítségével. Az énekesnő facebook és instagram oldalán lehetett bekapcsolódni: a résztvevők számukra fontos személlyel, személynek énekeltek el egy-egy adott sort a dalból, melyet rögzítettek és elküldték az alkotóknak.

Képernyőfotó 2018-05-06 - 18.24.40.png

Hirdetés

A videóban feltűnnek a Trokán-nővérek is, akik Anna kisfiával énekelve egészítették ki a kezdeményezést. “Lassan másfél éve foglalkozunk zeneszerzőtársammal, Toldi Miklóssal a Látsz mégen. Tavalyelőtt mutatta nekem Kardos-Horváth Janó szövegét, és egyből beleszerettem.

Létezik olyan szöveg, zene, mondanivaló az életben, ami a megfelelő pillanatra vár, szerencsére közben minden vadhajtását lecsípi az idő – jelen esetben a dalnak és tényleg az lesz, amit elképzeltem.

Ez most egy ilyen helyzet. Egy olyan fontos köteléket dolgoz fel ez a dal, ami sokkal több annál, hogy ragaszkodsz valakihez, tartozol valahová. Karmikus, ami egyszerre csodálatos és nagyon nehéz. Az életet végülis az ember szüleinek, családjának köszönheti és azoknak a tapasztalatoknak, amit szerzett, szerelmeknek, barátoknak, és azoknak is, akik már nincsenek velünk, mellettünk. Bárhogy is lett és bármi is történt, egyszer újra találkozunk.”

Odett új zenekara a nyári fesztiválszezonban mutatkozik be, a doboknál Toldi Miklós, gitáron Bécsy Bence, basszusgitáron Miklós Milán játszik.

Ne maradjon le semmiről!

Forrás: https://index.hu/kultur/zene/2018/05/06/odett_klippremier/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Begyűjtenék a fesztiválozók személyes adatait

Begyűjtenék a fesztiválozók személyes adatait

A fesztiválozók személyi adatainak rögzítéséért nyújtott be törvényjavaslatot Gulyás Gergely és Kocsis Máté (Fidesz), valamint …