2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Király Linda megint magyarul énekel

Hirdetés

Király Linda megint magyarul énekel

Nemcsak a közönségnek, hanem a saját lelkének is hiányzott már, hogy magyar dalt készítsen – indokolta A legszebb ajándék című karácsonyi szám megszületését Király Linda a Borsnak.

„Fontos volt a szívemnek ez a felvétel, hiszen 4–5 hónapig folyamatosan Amerikában voltam, és talán a család hiánya, a honvágy így, egy dalban jött ki belőlem. Most, hogy megérett ez a dal, fel is vagyok tüzelve, hogy legyen még több magyar számom. Szeretnék egy teljesen magyar nyelvű albumot készíteni a hazai közönségnek, mert úgy érzem, ez egy nagy beteljesedés lenne, így ez a lemez magam felé is egy ígéret” – avatta be a lapot a terveibe az énekesnő.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181208_Kiraly_Linda_megint_magyarul_enekel#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Megvan a fideszes médiabirodalom új feje

Megvan a fideszes médiabirodalom új feje

Szánthó Miklós, a kormányközeli Alapjogokért Központ igazgatója váltja a korábban lemondása kényszerült Varga István kuratóriumi …