2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kiderült, ki lesz a Forma-1 kommentátora a köztévén

Hirdetés

Kiderült, ki lesz a Forma-1 kommentátora a köztévén

Miután a Spanyol Nagydíj előtt az MTVA szerződésszegés miatt azonnali hatállyal felmondott Szujó Zoltánnak, a köztévének új kommentátor után kellett néznie. Az MTVA közleménye szerint a hétvégi Monacói Nagydíjtól kezdve

Wéber Gábor, az eddigi szakkomentátor fogja közvetíteni a futamokat.

„A csatorna szakít az eddigi felfogással, amelyben egyetlen kommentátor és állandó szakkommentátor közvetíti valamennyi futamot, időmérőt és a legtöbb szabadedzést. A kommentátori székbe az eddigi szakkommentátor, az autósportot kedvelők körében rendkívül népszerű Wéber Gábor ül át, aki két évtizede szerves része a magyarországi F1-es adásoknak” – írták közleményükben.

Az elmúlt 18 év alatt számos párosításban dolgozhattam, így tudom, hogy vezető kommentátornak lenni nem egyszerű műfaj, amihez köszönöm a bizalmat. Az autósportért gyerekkorom óta rajongó egykori autóversenyzőként továbbra is az a célom, hogy mindenki számára a lehető legközérthetőbbé tegyem a versenyhétvégék történéseit, kihasználva ehhez az újfajta koncepcióban rejlő lehetőségeket

Hirdetés

– mondta Wéber.

A közleményben azt írják, hogy tartva a lépést a nemzetközi F1-közvetítések szabványaival, Wéber Gábor mellett a nézők nem egy, hanem több hanggal is találkozhatnak a hétvégéken.

A szabadedzésekre az M4 Sport utazó riporterei, Ujvári Máté, Szeleczky Ádám és Bobák Róbert ülnek be a stúdióba.

Az egyik szabadedzés továbbra is interaktív marad, vagyis a szurkolók a Boxutca Facebook-oldalán tehetik fel kérdéseiket a kommentátoroknak.

A legtöbb időmérőt és futamot a túraautó-világbajnokság korábbi ezüstérmese, a nyolcszoros futamgyőztes Michelisz Norbert, valamint a kétszeres kamionos Európa-bajnok Kiss Norbert közvetíti majd Wéber Gáborral.

A vasárnapi futamon a Wéber-Michelisz páros debütál.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190521_Kiderult_ki_lesz_a_Forma1_kommentatora_a_kozteven#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Itt a Breaking Bad film címe és a bemutató időpontja

Itt a Breaking Bad film címe és a bemutató időpontja

Október 11-én mutatja be a Netflix a Breaking Bad filmváltozatát. Az El Camino című filmben, …