2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kicsién halála öngyilkosság volt

Hirdetés

Kicsién halála öngyilkosság volt

A leginkább az Austin Powers-filmekből, Kicsién (Mini-Me) szerepéről ismert színész, Verne Troyer idén áprilisban halt meg 49 évesen. Egészen eddig nem volt teljesen világos, hogy mi történt vele, de most hivatalosan is megerősítették, hogy öngyilkosság történt. 

Troyert a halála előtt néhány héttel alkoholmérgezés miatt vitték kórházba. A kórházba szállítása előtt szinte eszméletlenre itta magát, azt kiabálta, hogy öngyilkos akar lenni. Végül a barátai hívták ki a mentőket. A színész tavaly jelentette be, hogy súlyos alkoholista, és elvonókúrára akar menni, de ebből nem lett semmi. Magánéleti gondjai miatt depressziós volt, állítása szerint ezért kezdett inni.

Verne Troyer nemcsak az Austin Powres-filmekben játszott, szerepelt az egyik Harry Potter részben is, Warwick Davis és Peter Dinklage mellett az egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott kisnövésű színész volt Hollywoodban. Később, részben a függősége miatt sokkal kevésbé menő munkái voltak, trashreality-műsorokban szerepelt.

Hirdetés

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe

Ne maradjon le semmiről!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/10/11/kicsien_mini_me_verne_troyer_ongyilkossag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elindult a Fishing on Orfű, ismét teltházzal és dupla Lovasival

Elindult a Fishing on Orfű, ismét teltházzal és dupla Lovasival

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg idén a Fishing on Orfűt, a tegnapi nyitónap az időjárás miatt …