2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kanye West motherfuckerezéssel vitt új színt a Fehér Ház mindennapjaiba

Hirdetés

Kanye West motherfuckerezéssel vitt új színt a Fehér Ház mindennapjaiba

GettyImages-1051906886

Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Kanye West, azaz Ye Elment a maradék eszem is 2018 turnéja a Fehér Házba érkezett tegnap este, és ha valaki azt hitte, hogy Kim Kardashian férje nem saját magát, azaz Ye-t adja majd a meeting alatt végig láthatóan kiválóan szórakozó Donald Trump előtt, az nagyon tévedett. Ye ezúttal nem két számmal kisebb strandpapucsban érkezett, a fején viszont ott virított egy Trump kampányszlogennel (Make America Great Again) kihímzett piros baseballsapka, és azzal kezdte a beszélgetést – amit a sajtó kismillió képviselője mellett az amerikai fekete közösséget képviselő prominens alakok is részt vettek, hogy 

Trump a hősök útját járja éppen, és arra valószínűleg nem számított, hogy egy ilyen veszett faszagyerek fogja ebben támogatni, mint Kanye West.

A veszett faszagyerek a crazy motherfucker magyarítása lenne, hirtelen nem jutott jobb az eszembe. A magáról továbbra is E3-ban beszélő zenészember sajnos nem Ye-ként mutatkozott be, gondolom, ez most még nagy sokk lett volna, ráadásul Trump nemigen vette volna a lapot a “Hi, Mr. President, I’m Ye” köszöntésre. Sebaj, a beszélgetés így is elég szürreálisnak bizonyult, idézzünk belőle, ingyen van:

Hirdetés

  • “Imádom Hillaryt. Imádok én mindenkit, csak az ő “Vele vagyok” kampánya valahogy nem jött be nekem. Én a fiammal szeretek labdázni, és amikor magamra veszem ezt a sapkát, Supermannek érezem magam.”
  • “Elnök úr, varrt nekem egy Superman-köpenyt. Ő a kedvenc szuperhősöm.”
  • “Nem adok olyan válaszokat, amiket a kontextusból kiragadva lehet használni. Tessék szépen 4D-sakkozni velem, mint a Különvéleményben. Az nem is olyan egyszerű. Hanem összetett.”
  • “Bipoláris zavarral diagnosztizáltak. De nem vagyok bipoláris, csak nem alszom eleget.”
  • “Ön akadályozta meg a háborút Észak-Koreval, elnök úr. Az első napján! Bejött, leült, megoldotta.”

Van még ott, ahonnan ez jött, de egy nap csak 24 óra, ugye. A beszélgetés egy pontján a túlmozgásos, ezért minden rendes testőr rémálmát jelentő Ye felpattant, előkapott egy iPhone-t, és mutatott Trumpnak egy fotót egy hidrogénmeghajtású repülőről, amivel szerinte az elnöknek közlekednie kellene. Aztán jött egy ölelés is. Trump a találkozóról később azt mondta, hogy

Megmondom őszintén, lenyűgözött. Nem semmi beszélgetés volt.

Tru dat, bro.

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2018/10/12/kanye_west_motherfuckerezessel_vitt_uj_szint_a_feher_haz_mindennapjaiba/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Maga a szétvarrt Slayer-gitáros üzent a magyar rajongóknak

Maga a szétvarrt Slayer-gitáros üzent a magyar rajongóknak

A vég közeleg … a Slayer egyetlen, utolsó világkörüli turnéval búcsúzik a rajongóktól. A budapesti …