2020. február 18., keddMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
2020.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Kálloy Molnár Péter elmondta, hogyan lett rosszul a színpadon

Hirdetés

Kálloy Molnár Péter elmondta, hogyan lett rosszul a színpadon

Néhány kórházban töltött nap után már a visszatérésre fókuszál Kálloy Molnár Péter, akit október végén, egy vasárnap esti előadás ideje alatt, rohammentő szállított kórházba az Operettszínházból.

A 48 éves színészt a Luxemburg grófja szünetében vitték el, miután az első felvonás után nem tudta folytatni a játékot. A Sir Basil szerepében látható Kálloy Molnár Péter helyére a második felvonásban Földes Tamás ugrott be.

A színész a pénteki  Bors  hasábjain mondta el, hogy mit élt át az előadás alatt, és hogyan készül a visszatérésre:

Hirdetés

Furcsa érzésem volt. Azt hittem, szorít a mellényem, és rettenetesen izzadtam, de ezt a heves játékomnak tudtam be, hiszen Sir Basil szerepe nagyon sok energiát kíván. Már egy nappal korábban mondtam egy ismerősömnek, hogy nagyon fáradtnak érzem magam. A szünetben aztán Frankó Tücsi kolléganőm biztatására megvizsgált az ügyeletes orvos, és jobbnak találta mentőt hívni.

Kálloy Molnár Péter arról is beszélt, hogy a jövőben szeretne egészségesebben élni, felhagyna a dohányzással is. “Pár napot töltöttem csak kórházban szerencsére, azóta szigorú napirend szerint kell élnem: pihenés, diéta, gyógytorna. Elsősorban komoly életmódváltásra van szükségem, és biztosan le kell tennem a cigarettát. Jó figyelmeztetés volt ez, hogy egészségesebben éljek és jobban figyeljek magamra” – mondta.

A színész elárulta, orvosai utasításra csak fokozatosan veheti vissza a szerepeit. “Orvosi utasításra csak fokozatosan térek vissza, de ez heteken belül megtörténik, most nagyon szigorúak velem és mondjuk ki: az életem köszönhetem nekik. A feleségem nagyon klassz nő, így inkább már arra koncentrálunk mindketten, hogy újra terhelhető legyek, és minél hamarabb színpadra állhassak, miközben nagyon meghatott, mennyien aggódtak értem.”

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha
még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is
olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet
az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/kultur/2018/11/09/kalloy_molnar_peter_elmondta_hogyan_lett_rosszul_a_szinpadon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsonyék nem adnának át egy színházat sem az államnak

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek. Feliratkozom! Az …