2019. szeptember 16., hétfőMa Enikő napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.16. Enikő Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Jason Momoa az Apple-nek is eltáncolja a szakállas, nagydarab barbárt

Hirdetés

Jason Momoa az Apple-nek is eltáncolja a szakállas, nagydarab barbárt

Világért sem akarom Jason Momoa színészi kvalitásait kutyázni, egyrészt mert még nem láttam olyan filmben vagy tévésorozatban, amiben bármit is felvillanthatott volna belőlük, másrészt meg vannak olyan arcok, akiknek nem kell jó színésznek lenniük, mert nem azért nézzük őket a vásznon, tévében, mindegyhol. Dwayne Johnson kikupálódott a végére, de alapvetően ő is csak egy hústorony, akkora felkarra, mint a combom, hogy csak egy újkori példát említsek, ugye.

Szóval Momoa megtalálta magának azt a rést, ahogy Johnny Depp is a sajátját (hülyén járó, hülyén beszélő, hülye bajuszos, permanensen részegnek/beszakadtnak tűnő fazon), és ő lett az első számú szakállas barbár, aki nagy, loncsos hajú, általában fura idegen nyelven beszél, vagyis inkább ijesztően hangosan üvölt, és mindenkit agyonvág, aki szembe jön, legyen a kezében kard, sarló, lándzsa, vagy szemfesték-készlet. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/09/10/jason_momoa_az_apple-nek_is_eltancolja_a_szakallas_nagydarab_barbart/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az új Watchmen-sorozat megpróbál újat mondani a maszkos igazságosztókról

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/09/15/az_uj_watchmen-sorozat_megprobal_ujat_mondani_a_maszkos_igazsagosztokrol/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …