2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ismert fotós vesztette életét a szén-monoxid-mérgezésben

Hirdetés

Ismert fotós vesztette életét a szén-monoxid-mérgezésben

Ahogy az MTI nyomán megírtuk, szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy 56 éves férfi és 24 éves fia kedden dévaványai otthonukban. A rendőrség tájékoztatása szerint a lakóház fürdőszobájában a kazán és a vízmelegítő is gázzal működött. A nyomozás adatai szerint a gázkazán meghibásodott, s a kiáramló szén-monoxid okozta a két férfi halálát. Az ügyben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indult eljárás.

Időközben az Indexen megjelent, hogy a fiatalabbik áldozat egy ismert természetfotós. A lap értesülései szerint Diós Kristóf vesztette életét, aki azon túl, hogy a helyi csapat, a Dévaványai SE labdarúgója volt, fényképei által vált ismerté. Idén a Duna Tv Család-Barát Magazin című műsorának stábja készített róla riportot, miután megörökített egy védett eurázsiai hódot.

Az Év Természetfotósa pályázaton két munkáját is díjazták, ahogy erről Facebook-oldalán is beszámolt. Hivatalos honlapját októberben indította el.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181226_Ismert_fotos_vesztette_eletet_a_szenmonoxidmergezesben#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2018_12_26

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elindult a Fishing on Orfű, ismét teltházzal és dupla Lovasival

Elindult a Fishing on Orfű, ismét teltházzal és dupla Lovasival

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg idén a Fishing on Orfűt, a tegnapi nyitónap az időjárás miatt …