2020. május 28., csütörtökMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Index20: Diplo nemi életének nyomában – GYŰLÖLLEK TITEKET (a cikk eredeti, 2015-ös címe)

Hirdetés

Index20: Diplo nemi életének nyomában – GYŰLÖLLEK TITEKET (a cikk eredeti, 2015-ös címe)

Idén 20 éves az Index, és ennek örömére összeszedtünk egy csomó érdekes, izgalmas vagy szimplán csak szórakoztató történetet a szerkesztőség életéből. Engem az a marha megtisztelő feladat ért, hogy írjam meg annak a remek kis napnak a történetét, amikor lázas betegen arra kényszerítettek a saját főnökeim, hogy

egy közepesen ismert magyar énekesnőt hívjak fel, és kérdezzem meg tőle, hogy igaz-e a pletyka, hogy egy amerikai sztár DJ meglepetésbulija azért maradt el Budapesten, mert fellépés helyett vele töltötte az éjszakát.

Hirdetés

A sztoriról kiderült, hogy full kamu, de én tisztességesen megpróbáltam utánajárni, kizárólag azért, hogy a saját kollégáim megszívassanak.

Eredetileg ezt a cikket adtam le publikálásra, az érdekesség kedvéért – az énekesnő nevén kívül – semmit sem változtattunk meg a cikkben, hanem minden bekezdés után odaírtuk, hogyan is vertek át a saját munkatársaim, mentoraim, barátaim, indexes harcostársaim. 

Mindenkit meglepett, hogy a Sziget szombati napján a Major Lazerrel fellépő Diplo bevállalt még egy ingyenes afterpartyt is az A38-on, de hiába telt meg teljesen a hajó éjszakára, az amerikai producer végül betegségre hivatkozva lemondta a bulit. Ahogy ez lenni szokott, beindult a találgatás, hogy vajon Diplo pontosan miért mondta le az egészet, miközben a dühös bulizók Facebookon a szervezőket kezdték el hibáztatni a bénázásért. Aztán nagyon rövid idő alatt felbukkant egy pletyka, hogy Diplo valójában egy magyar énekesnővel töltötte az estét. Felhívtuk az énekesnőt, hátha mesél a történtekről.

Diplo a Szigeten

Diplo a Szigeten

Fotó: Karip Timi

Kommentár: Diplo 2015-ben a Major Lazer tagjaként lépett fel a Szigeten, és hamar híre ment, hogy akkor – és még talán ma is – a legmenőbb elektronikus zenei producerek közé tartozó amerikai a fesztivál után ad egy meglepetésbulit az A38-on. Mi is elmentünk a helyszínre, ahogy több száz más ember is, de a buli végül betegség miatt elmaradt. Ezt annyira nem is sajnáltam, mert 2015-ben, ha jól számolom, olyan 13 fesztiválon voltam, és a Sziget volt a legutolsó. Vasárnap reggelre kijött rajtam a három hónapnyi kosz, pia, fáradtság, és reggelre be is lázasodtam.

A magyar könnyűzenei színtér pont annyira kicsi, hogy a legvadabb pletykák pillanatok alatt körbejárják az egész közeget, ez történt Diplo esetében is. Alig két nappal a szombati buli után már olyan hír terjedt, hogy a producer valójában nem is beteg, hanem egy magyar énekesnővel töltötte az estét, ezért mondta le az A38-as bulit. Ez az énekesnő [XY], aki pont a napokban cserélte Diplo képére a Facebook-coverfotóját, illetve közös szelfit is készített a producerrel valahol, amiről sajnos nehéz megmondani, hogy a Szigeten, vagy már más helyszínen készült.

Kommentár: Így négy év távlatából már nem emlékszem pontosan, de tényleg az a hír terjedt, hogy Diplo annyira “beteg”, hogy a hotelszobájában lázmérőzi egy magyar énekesnő. Nyilván ez csak ordas pletyka volt, ami megjárta az Index belső kommunikációs felületeit is, azonban egy-két jel tényleg arra utalt, hogy a Diplo-rajongó magyar énekesnő és az amerikai producer esetleg összeszűrhették a levet. Ami meg ugyebár annyira keményen bulvár téma, hogy mi magunk elröhögcséltünk rajta, de a franc se gondolta volna, hogy ennek a sztorinak itt még nincs vége.

Ezért felhívtuk az énekesnőt, aki csak félig támasztotta alá a történetet. Nagyon hamar leszögezte, hogy a magánéletéről nem kíván nyilatkozni, de azt elismerte, hogy valóban találkoztak Diplóval szombaton. Állítása szerint régebbről ismerik egymást, de ennél többet nem szeretne és nem is fog mondani, mert ez a magánügye. Azt viszont […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2019/05/15/nem_xy_miatt_maradt_a_budapesti_diplo-buli/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hárommilliós bírságot kapott a TV2 a Tények Plusz miatt

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Több …