2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Index20: Diplo nemi életének nyomában – GYŰLÖLLEK TITEKET (a cikk eredeti, 2015-ös címe)

Hirdetés

Index20: Diplo nemi életének nyomában – GYŰLÖLLEK TITEKET (a cikk eredeti, 2015-ös címe)

Idén 20 éves az Index, és ennek örömére összeszedtünk egy csomó érdekes, izgalmas vagy szimplán csak szórakoztató történetet a szerkesztőség életéből. Engem az a marha megtisztelő feladat ért, hogy írjam meg annak a remek kis napnak a történetét, amikor lázas betegen arra kényszerítettek a saját főnökeim, hogy

egy közepesen ismert magyar énekesnőt hívjak fel, és kérdezzem meg tőle, hogy igaz-e a pletyka, hogy egy amerikai sztár DJ meglepetésbulija azért maradt el Budapesten, mert fellépés helyett vele töltötte az éjszakát.

Hirdetés

A sztoriról kiderült, hogy full kamu, de én tisztességesen megpróbáltam utánajárni, kizárólag azért, hogy a saját kollégáim megszívassanak.

Eredetileg ezt a cikket adtam le publikálásra, az érdekesség kedvéért – az énekesnő nevén kívül – semmit sem változtattunk meg a cikkben, hanem minden bekezdés után odaírtuk, hogyan is vertek át a saját munkatársaim, mentoraim, barátaim, indexes harcostársaim. 

Mindenkit meglepett, hogy a Sziget szombati napján a Major Lazerrel fellépő Diplo bevállalt még egy ingyenes afterpartyt is az A38-on, de hiába telt meg teljesen a hajó éjszakára, az amerikai producer végül betegségre hivatkozva lemondta a bulit. Ahogy ez lenni szokott, beindult a találgatás, hogy vajon Diplo pontosan miért mondta le az egészet, miközben a dühös bulizók Facebookon a szervezőket kezdték el hibáztatni a bénázásért. Aztán nagyon rövid idő alatt felbukkant egy pletyka, hogy Diplo valójában egy magyar énekesnővel töltötte az estét. Felhívtuk az énekesnőt, hátha mesél a történtekről.

Diplo a Szigeten

Diplo a Szigeten

Fotó: Karip Timi

Kommentár: Diplo 2015-ben a Major Lazer tagjaként lépett fel a Szigeten, és hamar híre ment, hogy akkor – és még talán ma is – a legmenőbb elektronikus zenei producerek közé tartozó amerikai a fesztivál után ad egy meglepetésbulit az A38-on. Mi is elmentünk a helyszínre, ahogy több száz más ember is, de a buli végül betegség miatt elmaradt. Ezt annyira nem is sajnáltam, mert 2015-ben, ha jól számolom, olyan 13 fesztiválon voltam, és a Sziget volt a legutolsó. Vasárnap reggelre kijött rajtam a három hónapnyi kosz, pia, fáradtság, és reggelre be is lázasodtam.

A magyar könnyűzenei színtér pont annyira kicsi, hogy a legvadabb pletykák pillanatok alatt körbejárják az egész közeget, ez történt Diplo esetében is. Alig két nappal a szombati buli után már olyan hír terjedt, hogy a producer valójában nem is beteg, hanem egy magyar énekesnővel töltötte az estét, ezért mondta le az A38-as bulit. Ez az énekesnő [XY], aki pont a napokban cserélte Diplo képére a Facebook-coverfotóját, illetve közös szelfit is készített a producerrel valahol, amiről sajnos nehéz megmondani, hogy a Szigeten, vagy már más helyszínen készült.

Kommentár: Így négy év távlatából már nem emlékszem pontosan, de tényleg az a hír terjedt, hogy Diplo annyira “beteg”, hogy a hotelszobájában lázmérőzi egy magyar énekesnő. Nyilván ez csak ordas pletyka volt, ami megjárta az Index belső kommunikációs felületeit is, azonban egy-két jel tényleg arra utalt, hogy a Diplo-rajongó magyar énekesnő és az amerikai producer esetleg összeszűrhették a levet. Ami meg ugyebár annyira keményen bulvár téma, hogy mi magunk elröhögcséltünk rajta, de a franc se gondolta volna, hogy ennek a sztorinak itt még nincs vége.

Ezért felhívtuk az énekesnőt, aki csak félig támasztotta alá a történetet. Nagyon hamar leszögezte, hogy a magánéletéről nem kíván nyilatkozni, de azt elismerte, hogy valóban találkoztak Diplóval szombaton. Állítása szerint régebbről ismerik egymást, de ennél többet nem szeretne és nem is fog mondani, mert ez a magánügye. Azt viszont […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2019/05/15/nem_xy_miatt_maradt_a_budapesti_diplo-buli/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 22 ezer dollárért kelt el egy papírtányér, amelyre Kurt Cobain felírt egy setlistet

22 ezer dollárért kelt el egy papírtányér, amelyre Kurt Cobain felírt egy setlistet

Színes-híresség-zene-aukció-USA Tízszeres áron kelt el egy papírtányér, melyre Kurt Cobain írt egy koncert előtt New …