2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Hosszú Facebook-posztban ment neki az MLSZ sajtósának a Sport Plusz szerkesztősége

Hirdetés

Hosszú Facebook-posztban ment neki az MLSZ sajtósának a Sport Plusz szerkesztősége

Hónapok óta feszült volt a viszony a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtósa és a Sport Plusz szerkesztősége között, most azonban minden sérelem felszínre tört a portál közösségi oldalán: a Sport Plusz hosszú, részletekbe menő posztban osztotta ki Szabó Gergőt, aki állítólag azóta igyekszik megnehezíteni a szerkesztőség munkáját, hogy George Leekens lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

A Sport Plusz szerint minden akkor kezdődött, amikor először tiltakoztak Leekens kinevezése ellen, és megírták, hogy szerintük inkább Marco Rossi lenne az igazi: az MLSZ sajtósa ugyanis erre válaszul kitiltotta a portál szerkesztőségi vezetőjét, Vámos Tamást a sajtótájékoztatóikról. A Sport Plusz szerint az eljárás jogszerűtlen volt, de perre menni nem akartak, ezért inkább közölték, hogy nem is kívánnak részt venni a szövetség sajtótájékoztatóin.

A szerkesztőségnek azonban az fáj a legjobban, hogy az MLSZ akkor sem kért bocsánatot, amikor Leekenst kirúgták, és a helyére Rossi került. Szerintük a sajtós, Szabó Gergő továbbra sem engedte, hogy részt vegyenek a sajtótájékoztatókon.

Nem a megoldást kereste, nem úgy járt el, ahogyan a sajtót kiszolgáló – és nem uraló! – embereknek el kell járniuk. Sőt. A „ki ha én nem” szellemében harcolt tovább. Nagyobb királynak képzelve magát Csányinál, mindenkinél. Ő most megmutatja, mekkora fiú! A Sport plusz maga határolódott el a sajtótájékoztatóktól, hát most nézze meg magát!

Hirdetés

– írják. Hozzáteszik, hogy a részvétel nekik csak azért lett volna fontos, hogy tisztelegjenek Rossi előtt, de közben azért sikerült más megoldást találniuk: e-mailben gratuláltak az új szövetségi kapitánynak.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20181012_Hosszu_Facebookposztban_ment_neki_az_MLSZ_sajtosanak_a_Sport_Plusz_szerkesztosege#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tévésorozatot csinálnának A partból

Tévésorozatot csinálnának A partból

Jövőre lesz 20 éve, hogy megjelent A part című film Leonardo DiCaprio főszereplésével és a …