2018. szeptember 21., péntekMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.09.21. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 276,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Holtan találták rá a 20 éves utazó bloggerre egy mexikói milliárdos luxushajóján

Hirdetés

Holtan találták rá a 20 éves utazó bloggerre egy mexikói milliárdos luxushajóján

Mentőhelikopterrel szállították kórházba az utazós videóiról ismert 20 éves ausztrál bloggert, Sinead McNamarát, miután rendkívül rossz állapotban találtak rá egy luxusjacht fedélzetén, a görögországi Kefaloniá szigetének közelében – számolt be a The Guardian.

McNamara a hírek szerint a legénység tagjaként tartózkodott a hajón.

Sunkissed little munchkin ���� W/ @ecotan

Salt Bby ���� (@sineadmcnamara) által megosztott bejegyzés, Aug 9., 2018, időpont: 12:33 (PDT időzóna szerint)

Hirdetés

A blogger, akit több mint 22 ezren követnek az Instagramon, egy mexikói milliárdos, Alberto Bailleres bányászmágnás családja tulajdonában álló jacht fedélzetén utazott. Ők azonban már napokkal az influenszer halála előtt elhagyták a hajót, azon csak a személyzet utazott tovább.

A modellre a hírek szerint kritikus állapotban találtak rá, és bár rögtön mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre, már nem tudtak rajta segíteni, McNamara röviddel a kórházba szállítást követően elhunyt.

A rendőrség azóta kihallgatta a teljes személyzetet, most pedig a jacht biztonsági kameráinak felvételeit elemzik, hátha abból többet sikerül megtudniuk a rejtélyes halálesetről.

Forrás: http://hvg.hu/kultura/20180903_Holtan_talaltak_ra_a_20_eves_utazo_bloggerre_egy_mexikoi_milliardos_luxushajojan#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jön az új Rendőrakadémia-film

Immár hivatalos, készül (vagy már talán el is készült) az új Rendőrakadémia-film, amely a sorban …