2020. augusztus 15., szombatMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.15. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Gigi Hadid lehet a Weinstein-tárgyalás egyik esküdtje

Gigi Hadid lehet a Weinstein-tárgyalás egyik esküdtje

Ahogy arról az Index is beszámolt, január 6-án megkezdődött Harvey Weinstein szexuális zaklatással kapcsolatos pere New Yorkban, amelynek egyik első lépése, hogy kiválasztják az esküdtszék tagjait. Bennfentesek a per indulásának napján azt jósolták, hogy a kiválasztási folyamat nem lesz könnyű, mert nehéz lesz olyan embereket találni, akik viszonylag elfogulatlanok a témával kapcsolatban. A lehetséges esküdtek meghallgatása múlt szerda óta tart.

A James Burke bíró által meghallgatott több, mint száz jelölt között hétfőn feltűnt egy híresség is: a szupermodell, Gigi Hadid, írja Hollywood Reporter

GettyImages-1059485224

Fotó: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images Hungary

A beszámoló szerint az ügyről tudósító riportereket először arra utasították, hogy ne írjanak arról, hogy egy ismert ember is van a potenciális esküdtek között, mert elképzelhető, hogy Hadidot végül ki is választják a feladatra, de később aztán mégis engedélyezték, hogy beszámoljanak róla.

A szokásos ügymenet szerint a bíróságnak először az esküdtjelöltek elfogulatlanságát kell vizsgálnia, így Burke bíró az elmúlt napokban végigkérdezte a körülbelül 120 lehetséges esküdtet, hogy ismerik-e Weinsteint, a producer bármelyik jogászát, a védőügyvédeket, illetve bárkit az üggyel kapcsolatba hozható személyek vagy a szemtanúk közül.

A cikk szerint Hadid úgy nyilatkozott a bírónak, hogy találkozott Weinsteinnel és ismeri Salma Hayeket is, aki korábban azt állította, hogy a filmmogul szexuálisan molesztálta, és aki Weinsteint “szörnyetegemnek” nevezte.

Amikor a bíró megkérdezte Hadidtól, hogy az a tény, hogy ismeri őket ellehetetleníti-e, hogy elfogulatlan esküdt legyen, Hadid azt mondta, hogy szerinte továbbra is képes lenne tiszta fejjel értékelni a tényeket az eljárás során.

Számtalan […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/01/14/gigi_hadid_lehet_a_weinstein-targyalas_egyik_eskudtje/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Bácskai Lauró István

Meghalt Bácskai Lauró István

87 éves korában meghalt Bácskai Lauró István, a Gyula vitéz télen-nyáron, A Hamis Izabella, valamint a Nápolyt …