2020. február 18., keddMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
2020.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ezért nem szabad állandóan a telefont nyomkodni

Hirdetés

Ezért nem szabad állandóan a telefont nyomkodni

Az eredetileg szólóprojektként indul The Anahit zenekar elkészítette a legújabb klipjét a Lonely c. számukhoz, ami erősen reflektál a modernkori telefonfüggésegre és a készülékkel való kapcsolatunkra.

A mostani Lonely c. számukat Anatu brit producerrel készítették el, a klipet pedig Tóth Olivér rendezte, aki az alábbiakat mesélte a videóról:

A dalszöveg alapján mindenképpen a mobiltechnológiára reflektáló klipet akartam csinálni, elkerülve a már sokszor látott kliséket. A telefonok kiütése a főszereplő kezéből nem arra szolgál, hogy ítéletet mondjunk a mobiljukat túl sokat nyomkodó emberekről. Inkább az az eset járt fejemben, mikor valaki részegen akar írni az exének, de a környezete inkább lebeszélné erről.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2019/10/09/anahit_klip_premier/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsonyék nem adnának át egy színházat sem az államnak

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek. Feliratkozom! Az …