2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Escobar háborúját nem lehet félig megnyerni

Hirdetés

Escobar háborúját nem lehet félig megnyerni

Pablo Escobar története sok filmet és sorozatot megihletett már, legutóbb például a Netflix dolgozta fel Narcos című sorozatban a drogbáró történetét. A kolumbiai kokainkirályról Javier Bardem és Penelope Cruz is készített egy filmet, amit a magyar mozik május 10-én mutatnak be, most pedig egy szinkronos előzetest tudunk hozzá mutatni.

Javier Bardem legalább 10 éve akarta elkészíteni a filmet a drogbáró életéről, sokáig viszont azért nem haladt a projekt, mert egy spanyol nyelvű filmet nem akart senki sem finanszírozni. Így végül angolul készülhetett el az eredetileg Loving Pablo című film. A történet egy Virginia Vallejo nevű újságíró szemén keresztül mutatja be a drogbárót akkor, amikor csúcson volt, majd azt, ahogyan megbukott. A filmben szó lesz arról, hogy Escobar, hogyan építette ki drog birodalmát a mindenfelé exportált kokainnal. 

A filmet a spanyol Fernando León de Aranoa rendezte, aki Vallejo könyvét használta kiindulásnak a történethez, és vele együtt ébred rá a közönség is Escobar sötét oldalára, ami elsőre sem neki, sem a kolumbiai nép számára nem volt ismert.

Hirdetés

Az utóbbi néhány évben újra felkapottak lettek a drogbárókról szóló filmek, ennek hátterét ebben a cikkben mutattuk be részletesen.

Ne maradjon le semmiről!

Forrás: https://index.hu/kultur/cinematrix/2018/04/09/loving_pablo_escobar_trailer_elozetes_kokain_javier_bardem_penelope_cruz/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Érthetetlenül hosszú előzetest kapott a Halálos iramban spinoff

Érthetetlenül hosszú előzetest kapott a Halálos iramban spinoff

Új előzetest kapott a Halálos iramban: Hobbs & Shaw. Az érthetetlenül hosszú, három és fél …