2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Elindult a Fishing on Orfű, ismét teltházzal és dupla Lovasival

Hirdetés

Elindult a Fishing on Orfű, ismét teltházzal és dupla Lovasival

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg idén a Fishing on Orfűt, a tegnapi nyitónap az időjárás miatt az este folyamán apokaliptikussá alakult, a fesztivál végéig, június 23-ig pedig egyelőre nem sok jót mutat az időjárás előrejelzés. Tavalyhoz képest amúgy a fesztiválon sok minden nem változott, inkább csak apróbb eltérések vannak. A teltház idén mindennél hamarabb összejött a Fishingnek, a zenei hangsúly továbbra is a magyar zenekaroké, Lovasi Andrástól kezdve egészen a Rühös Foxiig.

A tegnap délben startolt fesztivált idén is az Orfűi-tó mellett, a Panoráma Campingben rendezték meg. A kemping területén a szokáshoz híven szponzorok helyett a közönség döntött a színpadok nevéről, így idén dalcímek után kapta nevét a Csavargó Nagyszínpad, az Eszik a dönert a nagyorrú lányok Nagyszínpad, a Mivót? Nagysátor, illetve a Magam adom Színpad, emellett megmaradt a Fonó borfalu, az Unicum Bár, a Tűzhöz közel, valamint a PMFC Színpad.

Programok

A helyszíneken olyan előadók várják a négy nap alatt a látogatókat, mint tegnap az Anna and the Barbies, Hobo, Lovasi András, a Quimby, az Esti Kornél és Ripoff Raskolnikov, ma pedig Péterfy Bori, a Kiscsillag, a Vad Fruttik és Ganxsta Zolee mellett klasszikus alter zenekarok is fellépnek, például az Európa Kiadó vagy a Marlboro Man. Pénteken Lóci Játszik a nagyszínpadon, őt követi az Elefánt és a 30y Kispál Andrással, továbbá visszatér 200 napnyi csend után az Óriás is a Nagysátorban. Az utolsó napot a Hiperkarma, a Belga és a Tudósok zárják, illetve ezen a napon lép fel a Fishing tehetségkereső nyertese, a Duckshell is.

Hirdetés


 A kemping területén a szokáshoz híven szponzorok helyett a közönség döntött a színpadok nevéről


8

Galéria: Fishing on Orfű 1. napFotó: Pavel Bogolepov / Index

A fesztivál nemzenei programjai közül idén ígéretesnek tűnik a FOO Színházkert, ahol láthatunk Balsai Mónitól, Mácsai Páltól és Scherer Pétertől is előadást (de ezekre már minden jegy elkelt), illetve sok új tagnak ad otthont a fesztivál Civil utcája is, ahol családtámogató programokkal, részegszemüveggel, társasjátékokkal, nyereményjátékokkal, illetve ingyenes anyajegy-vizsgálattal is találkozhatunk.

Szállás

A résztvevők számára a fesztivál délben nyitott, délután egy körülre a Mutáns Kemping egy része már megtelt, de mind a Mutáns, mind a különböző zenekarokról elnevezett utcák sátorhelyei elfogytak már a fesztivál megkezdése előtt. A fürdési lehetőséget továbbra is az erre kialakított zuhanyzóhelyiségek jelentik, a WC külön blokkban szerepel, ezeket a térképen külön ikon jelzi. Értékmegőrzésre az Üllői úton van ingyenes lehetőség, ahol nonstop lerakhatjuk csomagjainkat, illetve tölthetjük telefonjainkat. Tavalyhoz hasonlóan a Mutáns közelében egy kis töltőautó is helyet foglal, amiben 300 forintért 3 órán keresztül, 6 ezer forintért a fesztivál teljes ideje alatt tölthetjük a telefonunkat a bekamerázott mobiltartó-fiókokban.

Étkezés

Étkezni a Borfalu, illetve a PMFC Színpad közeli […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2019/06/20/fishing_on_orfu_2019_nyitas_arak_osszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Kirúgták a kormánymédia plagizáló újságíróját

Kirúgták a kormánymédia plagizáló újságíróját

Kirúgta a Mediaworks a kiadóhoz tartozó Dunántúli Napló plagizáló munkatársát – írja a Szabad Pécs, …