2019. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ékszerek, bútorok, festmények: elárverezik Gábor Zsazsa tárgyait

Hirdetés

Ékszerek, bútorok, festmények: elárverezik Gábor Zsazsa tárgyait

Április 14-én elárverezik Gábor Zsa Zsa több, mint 400 különböző használati tárgyát. Az árverés helyszíne Gábor legendás otthona lesz a kaliforniai Bel Airben. Ez egy olyan épület, aminek korábban Howard Hughes volt a tulajdonosa. 

Az árverést Gábor Zsazsa utolsó férje, Frédéric von Anhalt herceg szervezi, rá hagyott ugyanis mindent a 99 éves korában meghalt színésznő. A herceg azt nyilatkozta, hogy igyekeztek kiválogatni azokat a tárgyakat, amik a rajongók számára a legérdekesebbek és a legértékesebbek lehetnek.

Itt lehet átböngészni az árverésre bocsátott tárgyakat. Van köztük 19. és 19. századi francia bútor, rengeteg ékszer, dísztárgyak, festmények, ezüsttárgyak, illetve olyan ritkaságok, mint Gabor harmadik férjének, George Sanders színésznek, aranyra festett Steinway zongorája. Szintén megvásárolhatóak lesznek Gábor Zsazsa ikonikus Louis Vuitton bőröndjei, amik monogrammal vannak ellátva és a színésznő rengeteg helyre utazott velük. 

Hirdetés

De olyan ritkaságokat is meg lehet vásárolni, mint például egy kétfejű ezüstló szobor, ami Reginald Vanderbilté volt eredetileg és 1907-ből származik és csak mostanában került elő.

Fried Pál magyar festő képei is árverésre kerülnek, de olyan személyes tárgyakat is meg lehet venni, mint például egy jegyzetfüzet, amibe maga Gábor Zsazsa készített rajzokat, például, mikor 1989-ben elítélték, amiért megpofozott egy rendőrt. Ebben a füzetben van egy rajz a rendőrről, amit a színésznő készített a tárgyalás során.

Forrás: https://index.hu/kultur/2018/04/06/gabor_zsaza_arveres_frederic_von_anhalt/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Miért imádták a magyarok Kovács Margitot?

Miért imádták a magyarok Kovács Margitot?

Ő nagyon hálás azért, hogy 1956 után nem agitálták őt erőszakosan be a pártba, és …